Computex 2024: analóg árkád kontroller a Varmilo gondozásában

A cég Fumo Shoppal való együttműködése révén született, háromféle külcsínnel gyártott eszköz Cherry MX Multipoint szériás kapcsolókkal jön.

Hirdetés

A korrekt mechanikus billentyűzeteiről ismert Varmilo Computexen kiállított termékei között ott figyelt a már előrendelhető státuszban lévő, mini joystick nélküli árkád kontroller, a feketében, világoskék/fehérben (a gyártó Sea Melody színsémája), illetve világosrózsaszín/fehérben (Sakura) választható FK2, amit a Fumo Shoppal közösen készített.


[+]

A kiviteltől függően 17 000/18 000 jenre (körülbelül 40 000/42 000 forint) taksált apparátus a Cherry induktív szenzorokkal dolgozó, analóg MX MultiPoint Silver kapcsolóival érkezik, amelyeknek működési elvét és hasznos képességeit (Rapid Trigger, 0,1 mm-es finomsággal programozható aktuációs pontok) a múlt héten publikált Ducky hírünkben fejtegettük. A lineáris karakterisztikájú, enyhén megkent switch-ek 4 mm-es úton járnak, és 32,3 gF kezdeti erőkifejtést igényelnek, míg bottom outjukhoz 52,5 gF-nyi kraft szükségeltetik.


[+]

A hordtáskával árusított, 14 gombos játékvezérlő webes applikáción keresztül konfigurálható, és tud lock funkciót, amivel a start gombot lehet zárolni. A gumírozott alsó szekcióval rendelkező, 1,395 kilogrammos megoldás az asztallapon vagy ölünkben egyaránt kényelmesen használható, és 3 méteres USB Type-C/Type-A kábellel csatlakozik a Windowst futtató számítógépünkhöz. A 223 x 322 x 30 mm-es méretekkel bíró ketyere szállítása július-augusztus folyamán veszi kezdetét Japánban, ám azt még kérdéses, hogy Európában is elérhető lesz-e valamikor vagy a szigetországból kell valahogy beszereznünk.


[+]

Hirdetés

A tökéletes házimozi rendszer összeállítása: TV, hang és kiegészítők

PR A tökéletes házimozi rendszer kialakítása izgalmas, ugyanakkor összetett feladat, amely megannyi döntést követel. Az optimális élmény érdekében hangsúlyos figyelembe venni a különböző házimozi berendezések jellemzőit és előnyeit.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés