Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • harry

    veterán

    válasz Vesztor87 #101282 üzenetére

    Nálunk egy MK1 Focus van a családban, újonnan vettük, most talán 11 éves, és tényleg <70k km van benne, kulturáltan használva, mi elégedettek vagyunk vele, s ha vennem kéne hasonló kategóriában, szívesen választanám. Más kérdés, hogy azoknak nem ismerem az előéletét és vélhetően lestrapáltabbak, szóval azért nyilván észnél kell lenni.

    kornelka:
    Mondeokat kedvelem én is :) Szerencsére saját kocsira még nincs szükségem, de MK3 modelleket szoktam nézegetni néha én is. Volt korábban egy időszak, hogy felmerült a vásárlás ötlete, még kisebb keretből MK2-n is gondolkodtam, aztán okafogyottá vált.
    Mondjuk inkább benzinnél maradnék, csak épp ez a kínálat kb 10-20%-t jelenti, s ott is a többség kombi, amit bár kedvelek a praktikum miatt, az 5 ajtót liftback sokkal szimpatikusabb forma. Csak piszkál is a fogyasztás kicsit egy ekkora méretű autónál.

    Ezért is merült még fel az Octavia, inkább már a 2-es modell, noha drágábbak is. Ezek amúgy milyenek az első Octaviához képest? Talán nagyobb csomagtér és lábtér hátul, újabb forma, de milyen műszakilag?

    Úgy általában véve, a 2003-2007 közötti kocsik jönnének szóba, talán, árban úgy 1-1.5M között. Mondom, csak úgy érdeklődésképpen, egyelőre nincs konkrét vásárlási szándék. De tájékozódni mindig jó, meg amúgy is érdekel a téma.

    Theoretically, this damn thing oughta work now.

Új hozzászólás Aktív témák