-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
Midguardian
csendes tag
válasz
dannyl #184359 üzenetére
v1: A futár jelenlétében ki kell gyorsan bontani, és megnézni. Ha hibás, nem kell átvenni.
Na ezt megnézném, mert nálam kb. mindig úgy van, elveszik a pénzt, beugranak a kocsiba, azt viszlát (max a csomagolás sértetlenségét tudtam gyorsan lecsekkolni). Egyszer volt, hogy megkérdeztem a futárt, hogy fizetés előtt csekkolhatom-e a csomag tartalmát - tehát hogy benne van-e minden amit rendeltem - és lényegében közölte, hogy neki/a futárcégnek semmi köze a csomag tartalmához, szóval nem, és egyébként is az idejét húzom.
Kíváncsi lennék rá mi fejet vágott volna, ha még az alaplap foglalatát is nézegetni akartam volna nagyítóval, hogy minden pin jól áll-e
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Elektromos autók - motorok
- Synology NAS
- További aktív témák...
- MSI MPG Z390 Gaming Plus + i5 8400 + Cooler Master + 16 Gb HyperX 2.400 Mhz Beszámitok!
- Gamer PC - i7-9700F / 16GB DDR4 / 1060 6GB / 256 nVME SSD
- HP Z840 Workstation PC XEON E5-2640 V4 (10X3.4Ghz) CPU 128GB RAM 512GB SSD QUADRO P5000 16GB DDR5 !
- Gamer PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB DDR4 , 480GB SSD , 1TB HDD
- Gamer PC , i7 8700 , RTX 3060 Ti , 32GB DDR4 , 250GB NVME , 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest