- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha választhatnák, hogy legyen két centivel magasabb a váz, hogy a kisujjam is ráférjen, hidd el, szívesen lemondanék róla. Ugyanez igaz arra, mennyire fontos, hogy az ujjam beférjen a markolat és az objektív közé. Köszi, de nem kell ezért méretet növelni.
Amúgy tényleg érdemes alaposabban megnézni ezeket a gépeket, nem csak felületesen. Az A6300 hátsó tárcsája tulajdonképpen nem is egy tárcsa, hanem egyszerre négy. Ugyanis négy irányú, tekerhető gombként működik. Például az általad hiányolt expokorrekció is pofonegyszerű: megnyomod a tárcsa alját és azzal a mozdulattal tekered jobbra-balra. Ennyi.
-
Neck
veterán
Nekem az átlagosnál kisebbek a kezeim, rövidebbek az ujjaim (máshova kellett az anyag ) Számomra nagyon kényelmes az APSC Sony gépek kiosztása, mivel a rövid ujjaimmal is elérek minden tárcsát és gombot, nem kell fogást váltani. Az ujjam nem fér be a bajonett és a markolat közé, de el se nagyon ér odáig, szóval ez engem nem zavar. Az evf ezért az árért kielégítő, ennyiért s***lyuk ovf megy a tükrös gépeknél, attól ez szvsz jobb. És szerintem az A6000-re gondoltál a százezres milcnél, de én nem látom, hogy villogna. Igyál kevesebb kávét
Az én vázamban egy SSD van, de azt tudom, melyik
Ahogy mondtam, szubjektív az egész. Ha nagyon nem esik kézre, zavar, nem kell Sony vázat venni. Az eladási adatok viszont nem azt igazolják, hogy senkinek nem áll kézre.
Persze improvement potential az van bőven, pl touch screen segítségével használható menürendszer - de hol nincs?
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
.mf
veterán
A levegőben lógó kisujj problémát könnyen lehet orvosolni egy extra grippel - így legalább megvan a választás, hogy kisebb legyen a gép, vagy nagyobb, de jobb fogással. EM5-höz megvettem a gyári kétrészes gripet, de csak pár alkalommal használtam, azt a rendszert kicsinek szeretem, úgyse rakok rá bármi nagyobb és nehezebb obit. Gondolom az APS-C-sek is így vannak vele. A7-ről viszont le se veszem az Arcás L-plate-et, ott az obik fele félkilós, kell a jobb fogás.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest