Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Kicsit le vannak maradva, jó pár évig kellett várni amig egyáltalán kihozták a 750-es sorozatot, 5 port, műanyag doboz, stb. illetve lett egyáltalán default konfig, ami ugyan még fapad, de legalább már soho routernek volt nevezhető.
Majd csinálnak jobbat, egyelőre azért a 99% -ának nincs 200mbitnél gyorsabb netje..
(az már csak az én véleményem, hogy az az 1%nak is csak kis része, aki hajlandó fizetni és ki is tudja használni az 500/100-as netet diginél pl. Nekem sokkal jobban hiányzik egy fix ip cimmel is rendelhető 100/100, mint a használhatatlan 200/50, vagy a teljesen felesleges 1000/100 -as csomag.)
-
KTTech
veterán
Én egy 2011-et cseréltem le rá, ami 230-nál fulladt ki (750MHz-en) ugyanezzel a konfiggal. A dupla magtól én is többet vártam, reméltem, hogy a PPC jóval hatékonyabb, mint a MIPSBE. A következő Mikrotik routerem egy Gigabyte GA-J9100-D3V lesz
(4x2.4GHz talán elég lesz arra, amire szeretném használni, és jóval olcsóbban kijövök, mint egy 1100AHx2-vel).
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- JBL Quantum400 gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(4x2.4GHz talán elég lesz arra, amire szeretném használni, és jóval olcsóbban kijövök, mint egy 1100AHx2-vel).
ekkold