- 3D nyomtatás
- Melyik tápegységet vegyem?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Acer notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergod
tag
Nah egész véletlenül megoldódott. A soundmax panelben elrejtev (de kurvára elrejtve) volt olyan opció, hogy front panel.
-
gergod
tag
bevandugva az alplapba
ill. az lehet, hogy kell neki +5V-s pinre is rádugni, csakmert a házhoz olyan kábel volt, ami három drótos, micpwr, meg micin, meg ground. Az alaplapon meg vagy egy +5v pin is.
A kábel is jó elvileg, 1 hetes a ház, és nem láttam rajta hibát. Nem lehet, hogy valahol be kell állítani, hogy ne a hátsó, hanem a front panelra küldje a jelet? Néztem a Soundmaxban, de nem láttam ilyet. -
gergod
tag
Nekem az a bajom, hogy akkor nem megy a mikrofon, ha bedugom a front panelbe a házamon, a fülhallgató műkszik a frontpanelban.
Ha hátra dugom, akkor megy, de én előre akarom. Alaplapi integrált soundmax (asusp4p800). Mit kéne tennem? -
Tottu
senior tag
Nah meg lett oldva a probléma! Ugyan azt csináltam amikor elromlott (semmit)
Ma egyszerűen jó lett.
-
Tottu
senior tag
Csatok!
Nekem is lenne egy problémám. A mai napig egészséggel használtam a mikrofont nem volt semmi baja. Ma délután már beszéltem vele egyszer akkor jó volt. Kb 2 órára rá megint bekapcsoltam a gépet... TS-t elindít és köszönök a haveroknak. Senki se hall csak én hallom őket. A hangkártyám SB 5.1 Live, a mikorfon pedig egy szimpla talpas mikorfon. Már megnéztem minden beállítást de nem akar semmi jelet se fogni. Megnéztem a hangrögzítőt hogy ott észlel-e vmit nem, MSN-nél sem. Ötlet? -
Zsu_
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy SpeedLink SL-8730 típusú mikrofonos fejhallgatót. Bővebben: link Két dugója van: mic-in, headphone-out.
Az a problémám, hogy az asztali gépemben tökéletesen működik.
Viszont bedugom a notebookba (Asus L3400), abban pedig nem jó.
A fülhallgató része oké, hallom a hangokat. De a mikrofon része a notiban valamiért nem működik.
Újabb drivert nem találtam a hangkártyához (Crystal WDM Audio Codec).
Ebben várok valamiféle segítséget!
[Szerkesztve] -
Brumi
senior tag
Milyen alaplapod/hangkártyád van?
Csak azért kérdezem, mert sokszor az 5.1-es hangkariknál a mikrofonbemenetre van kinyomva a center vagy a két hátsó. Ha az így van beállítva, akkor ki kell szedni onnan is a pipát. Nekem a soundstormnál volt hasonló problémám és ez megoldotta.
[Szerkesztve] -
[-HERO-]
senior tag
Nos kértem kölcsön egy mikrofont egyik havertól,nem működött azt hittem,hogy rossz,most vettem eggyet magamnak ez sem működik 10 perce vettem,erre már nem hiszem azt,hogy rossz
Valaki írja már le hogy mi lehet a baj?Az össze létező beállítást megnéztem hangerők feltúrva némító pipa kiszedve jártam már mindehol,de nem akarja megadni magát
Plííííz Help!Thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- Sürgősen eladó egy újszerű AI-erőmű!
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest