Hirdetés
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- A Thermalright kicsit szolidabbá tette a Frozen Horizon szériás vízhűtéseit
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A Corsair kontrollere egységesítheti ventilátoraink és világításunk szabályzását
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergod
tag
Nah egész véletlenül megoldódott. A soundmax panelben elrejtev (de kurvára elrejtve) volt olyan opció, hogy front panel.
-
gergod
tag
bevandugva az alplapba
ill. az lehet, hogy kell neki +5V-s pinre is rádugni, csakmert a házhoz olyan kábel volt, ami három drótos, micpwr, meg micin, meg ground. Az alaplapon meg vagy egy +5v pin is.
A kábel is jó elvileg, 1 hetes a ház, és nem láttam rajta hibát. Nem lehet, hogy valahol be kell állítani, hogy ne a hátsó, hanem a front panelra küldje a jelet? Néztem a Soundmaxban, de nem láttam ilyet. -
gergod
tag
Nekem az a bajom, hogy akkor nem megy a mikrofon, ha bedugom a front panelbe a házamon, a fülhallgató műkszik a frontpanelban.
Ha hátra dugom, akkor megy, de én előre akarom. Alaplapi integrált soundmax (asusp4p800). Mit kéne tennem? -
Tottu
senior tag
Nah meg lett oldva a probléma! Ugyan azt csináltam amikor elromlott (semmit)
Ma egyszerűen jó lett.
-
Tottu
senior tag
Csatok!
Nekem is lenne egy problémám. A mai napig egészséggel használtam a mikrofont nem volt semmi baja. Ma délután már beszéltem vele egyszer akkor jó volt. Kb 2 órára rá megint bekapcsoltam a gépet... TS-t elindít és köszönök a haveroknak. Senki se hall csak én hallom őket. A hangkártyám SB 5.1 Live, a mikorfon pedig egy szimpla talpas mikorfon. Már megnéztem minden beállítást de nem akar semmi jelet se fogni. Megnéztem a hangrögzítőt hogy ott észlel-e vmit nem, MSN-nél sem. Ötlet? -
Zsu_
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy SpeedLink SL-8730 típusú mikrofonos fejhallgatót. Bővebben: link Két dugója van: mic-in, headphone-out.
Az a problémám, hogy az asztali gépemben tökéletesen működik.
Viszont bedugom a notebookba (Asus L3400), abban pedig nem jó.
A fülhallgató része oké, hallom a hangokat. De a mikrofon része a notiban valamiért nem működik.
Újabb drivert nem találtam a hangkártyához (Crystal WDM Audio Codec).
Ebben várok valamiféle segítséget!
[Szerkesztve] -
Brumi
senior tag
Milyen alaplapod/hangkártyád van?
Csak azért kérdezem, mert sokszor az 5.1-es hangkariknál a mikrofonbemenetre van kinyomva a center vagy a két hátsó. Ha az így van beállítva, akkor ki kell szedni onnan is a pipát. Nekem a soundstormnál volt hasonló problémám és ez megoldotta.
[Szerkesztve] -
[-HERO-]
senior tag
Nos kértem kölcsön egy mikrofont egyik havertól,nem működött azt hittem,hogy rossz,most vettem eggyet magamnak ez sem működik 10 perce vettem,erre már nem hiszem azt,hogy rossz
Valaki írja már le hogy mi lehet a baj?Az össze létező beállítást megnéztem hangerők feltúrva némító pipa kiszedve jártam már mindehol,de nem akarja megadni magát
Plííííz Help!Thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- SSD kibeszélő
- Trollok komolyan
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- További aktív témák...
- Macbook Air 2017 A1466 (2db)
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó Konfig I5 8400 16GB DDR4 1TB SSD 1TB HDD RTX2060 6GB!
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest