- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bukta a GeForce RTX 5090D-t Kína?
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
Aktív témák
-
1. Tanultam eleget erről. Én sem arra gondoltam, hogy ettől függ a pénz értéke. Én arról beszéltem, hogy ilyen pénzzel, mint ahogy most a dollár telljesít, visszavennék az arcomból, amivel a vendégek jöttek.
2. Nem attól money a money, milyen drága, hanem attól, hogy milyen stabil (meg persze, milyen helyet foglal el a világgazdaságban). Jelenleg a font sokkal stabilabb, mint a dollár, és az EURO is csúnyán visszaelőzött.
3. Közgazdász létedre furcsálom, hogy ''kurvázol'' egy fórumban, és a helyesírásod is necces.
[Szerkesztve] -
Hát, alapvetően igazad van, de az amerikaiak köztudottan nem észlények, ezért vásárolnak tudósokat, és ezért szavaznak meg ilyen elnököt, mint G.W.B.
Szóval a szavaidból nekem lejött, hogy milyen zászló lóg az ágyad felett. DonLeo nem mondott semmi sértőt, nem kellett volna ezzel az ''ezt utálom'' szöveggel kirohanni.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest