- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Egyébként megnyugtatlak, kezem alatt ragadt már be iPad 4 is 40-50másodpercre két app váltás között"
Pár éve használok ipad-et, azt hiszem egy vagy két alkalommal volt belassulás.
De nem egy friss indulás után 1 perccel. Egy nyomorult böngésző elindítása és egy weblap megjelenítése után. Érzed a különbséget."de az it just works dolog számomra onanntól életképtelen mióta egy nap alatt OSX-en több strandlabdát produkáltam mint egy 30 fokos augusztusi nap a Margit-sziget"
Van két mac-em, a 7 éves ibookom, 1 giga rammal, néha strandlabdázott. Mondjuk ez is egy erőltetett megfelelője, átültetett szlengje a homokórázik-nak. Amit ugye mind a ketten tudunk hogy honnan származik.
"Surface-t még csak képen/YT videón láttál?"
Nem. Próbálgattam egyet, nagyjából 5-6 percet. Rövid, te tragikus próba volt. Ez alatt 4x fagyott le. Pl desktop nézetben megnyitottam a Computer-t. Kíváncsi voltam arra hogy mennyiben nyitottabb mint az ios, mit lehet tallózni. De nem sikerült mert lett belőle egy "Computer (Not Responding)". Újraindult, próbálgattam, not responding, end process. Erre rebootolt. Gondolom ms, reboot = megszokás. Harmadikra egy hasonló, de ekkor már eljutottunk a kék alapon fehér szomorú smiley-ig. IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL. Még ekkor se adtam fel. Mivel fel volt csatlakoztatva wifire, gondoltam netezek egyet. Egy weblap be is jött, majd megakadt az egész és nem ment tovább. Ennyi tapasztalat után megérted, hogy nem erőltettem tovább az ismeretséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hálózati / IP kamera
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Logitech C922 Pro Stream Webkamera
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest