Hirdetés
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Egyébként megnyugtatlak, kezem alatt ragadt már be iPad 4 is 40-50másodpercre két app váltás között"
Pár éve használok ipad-et, azt hiszem egy vagy két alkalommal volt belassulás.
De nem egy friss indulás után 1 perccel. Egy nyomorult böngésző elindítása és egy weblap megjelenítése után. Érzed a különbséget."de az it just works dolog számomra onanntól életképtelen mióta egy nap alatt OSX-en több strandlabdát produkáltam mint egy 30 fokos augusztusi nap a Margit-sziget"
Van két mac-em, a 7 éves ibookom, 1 giga rammal, néha strandlabdázott. Mondjuk ez is egy erőltetett megfelelője, átültetett szlengje a homokórázik-nak. Amit ugye mind a ketten tudunk hogy honnan származik.
"Surface-t még csak képen/YT videón láttál?"
Nem. Próbálgattam egyet, nagyjából 5-6 percet. Rövid, te tragikus próba volt. Ez alatt 4x fagyott le. Pl desktop nézetben megnyitottam a Computer-t. Kíváncsi voltam arra hogy mennyiben nyitottabb mint az ios, mit lehet tallózni. De nem sikerült mert lett belőle egy "Computer (Not Responding)". Újraindult, próbálgattam, not responding, end process. Erre rebootolt. Gondolom ms, reboot = megszokás. Harmadikra egy hasonló, de ekkor már eljutottunk a kék alapon fehér szomorú smiley-ig. IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL. Még ekkor se adtam fel. Mivel fel volt csatlakoztatva wifire, gondoltam netezek egyet. Egy weblap be is jött, majd megakadt az egész és nem ment tovább. Ennyi tapasztalat után megérted, hogy nem erőltettem tovább az ismeretséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Ford topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Építő/felújító topik
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- iPad Pro M2 12.9" 128GB Wifi/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4730
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Kingmax DDR4 2x4GB (8GB) 2400Mhz ramok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest