Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyíl
tag
válasz
daimonion
üzenetére
de inkább hadjuk az egészet, igen az én képem volt, és mellé le is írtam a próblémát, amit a támadó valaszaidból feltételezem el sem olvastál csak megnézted a képeket és még azokat is rosszul értelmezted, trollkodásra nincs szükség, én sosem tettem ezt és nem is fogom, a trollokat pedig figyelmenkívül hagyom...
-
Nyíl
tag
válasz
daimonion
üzenetére
a 2. screent csak azért csináltam, hogy kiadja alulra, hogy talált valamit (ami minden esetben egy svchost nevű elem vizsgálata után történik 1. screen) az a teljes vizsgálat közben készült (a 2.screen), ott van a tetején hogy zajlik, nem ért véget... gyors vizsgálatnál is kiadja, ott pedig alapból nem is vizsgálja azokat a file-okat, a legvégén pedig kiadja, hogy sikeresen lezajlott és nem ad semmilyen találatot. Azóta vettem észre hogy ezt csinálja amióta kijöttek az új frissítések, eddig nem csinálta ezt
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- 199 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs