- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali médialejátszót?
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
Mi is az oprendszer? Mer' ha XP, akkor a miki funkció asszem csak akkor működik rendesen, ha a kártya beállításainál az 5.1-es módot visszaállítod stereo-ba. (ha jól emlékszem legalábbis, akkor ennyi kehe volt a drivernek. Win2000 alatt már tök jó volt). Egy próbát megér!
-
DM-Fan
nagyúr
Tévedel, kérlek. A pick-up is egy mikrofon. Gondolj bele. Ha közvetlenül csak a gitárt kötöm a gépre, úgy, hogy kihagyom az effekprocit, akkor a gitárban nincs áramforrás, csak a pick-upok vannak a mikibemenetre kötve, közben nincs erősítés. És egyébként a pedál sem erősít jelet, azért kell erősítőbe dugni. (Jó, igaz, hogy annak már erősebb jele van és az már a line-in-be dugva is simán jó.)
[Szerkesztve] -
Azért ennyire lámának nem kell nézni
. Jó helyre szexuáltam. 3 fejhallgatós mikivel is megnéztem, amivel már a torkomban volt a miki, de -25 -20 dB-nél többet nem bírtam kihozni.
MOD: a gitárban van előerölködő, vagy picköp, szóval az már egy erősített jel, tehát az nem csoda, hogy azzal falat bontottál.
[Szerkesztve] -
DM-Fan
nagyúr
Nekem anno semmi gondom nem volt vele, azon keresztül kötöttem a gitár-effektpedálomat a géphez és én is boost-oltam, le is bontottam vele a házat. Pedig nekem csak egy szar, noname kártyám volt. Lehet, hogy a Genius túl jó márka ehhez a chip-hez.

Persze, hogy nincs új driver. Minek? Nem igazán tudhatna többet új driverrel sem, a legutolsó meg tök jól működött.
Biztos, hogy nem a line-in-be dugtad, amit bedugtál? (a piros aljzat lenne a mic, a kék line-in). Egyébként mit dugtál bele?
[Szerkesztve] -
Már megpróbáltam egy csomó drivert. Innen is leszedtem, de a legfrissebb 2002-es
. Annak. hogy pedig nem az azonnali kérdésekbe raktam azaz oka, hogy ha megguglizod, hogy ''CMI8738 mic boost'' láthatod, hogy csak a problémák vannak, pl skype-nál nagyon halk, stb. Viszont konkrét megoldást sehol sem találtam, csak unix rendszerekre.
[Szerkesztve] -
DM-Fan
nagyúr
A kérdésed szvsz mehetett volna az azonnali kérdések órája c. topikba is, na mindegy. Emlékeim szerint a C-Media chip tudja a microphone boost-ot, úgyhogy sztem tegyél fel a karihoz egy sima C-Media drivert és megoldódik a dolog.
Bővebben: link -
Egy nagyon apró, mégis nagyon bosszantó problémám lenne. Vettem egy Genius hangkártyát, amin CMI8738-as chip van. A mikrofon bemenete iszonyúan halk, és nincs rajta speciális beállításoknál mic boost, vagy mic gain, amivel hangosabb lenne.
Van erre valami megoldás? Driver, esetleg valami spéci mixer?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Highguard
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Formula-1
- Suzuki topik
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hyundai, Kia topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Jó helyre szexuáltam. 3 fejhallgatós mikivel is megnéztem, amivel már a torkomban volt a miki, de -25 -20 dB-nél többet nem bírtam kihozni.
. Annak. hogy pedig nem az azonnali kérdésekbe raktam azaz oka, hogy ha megguglizod, hogy ''CMI8738 mic boost'' láthatod, hogy csak a problémák vannak, pl skype-nál nagyon halk, stb. Viszont konkrét megoldást sehol sem találtam, csak unix rendszerekre.