Hirdetés
- nVidia GeForce GTX 1080 Ti / Titan X (GP102)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Aktív témák
-
Robert75
csendes tag
Én meg így jártam:
Sosem gondoltam volna, hogy a 1GB gyári Nokia SD kártya közel 1,5 év használat után a padlóra köp
. Próbáltam formázni a telefonnal, laptoppal, pdaval, asztali pc-vel de nem sikerült.
A következő hibaüzenetet adta az xp:
-------------------------------------------------------
G:\ nem érhető el.
A szemaforhoz rendelt határidő lejárt.
-------------------------------------------------------
Erre egy OK-t lehet nyomni és kész!
Béke poraira....
Na már most én amikor megvettem az 5610et ezt adták hozzá. Bele lett rakva és egészen mostanáig nem is vettem ki.
Van egy Asus A636 pda-m(3 éve) abban szinte napi rendszerességgel cserélem az sd kártyákat. 1GB Kingston ezen a navi. Egy 2GB A-data ezen meg mp3 van. És hibátlan.
Na mindegy ebben ennyi kilométer volt és valószínűleg a te sd-d is elhunyt...............
Próbáld esetleg még más pc-kel és vagy egyéb masinákkal formázni, de láttatlanban kapút!
Aktív témák
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Crucial P3 Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- Western Digital Elements 1TB HDD alig használt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest