- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Livio
tag
@Schanyee, .mf Igen, én is néztem másolatokat pl, pl, de az eredeti se volna elérhetetlen.
Csak hát tartok tőle, hogy majd jönnek a "persze semmi nincs a közelben akasztónak" "miért nem lát ki a fűből" "a fix obinak már messze van az az oszlop" szituációk. Persze örömmel veszem, ha ezt cáfolja valaki.Emiatt gondolnék valami teleszkóposra inkább. A Velbon EX-Macro, a Cullmann 200T pl tök jól hangzik.
Én eddig csak ilyen Cullmann Digipod meg Presto-kat találtam, de ezek elég gyengének tűnnek így szemre is.A keret egyébként 10k környéke, de nyilván ár/érték függvényében módosulhat. Szeretném ha beférne a Madrid Maxima táskámba, hogy ne kelljen külön cipelni.
-
Livio
tag
Tudtok javasolni valami kicsire -max 30 centire, hogy beférjen a tatyóba- összecsukható állványt ilyen MILC mérethez? Kinyitva persze lehetne minél magasabb, de azért nincsenek hiú ábrándjaim. Adott estben van jobb opció a GorillaPodnál?
Bocs, hogy itt, csak hát ez olyan milces dolog.
-
Livio
tag
WP-ról irányítható bármelyik váz, vagy csak android meg ios játszik?
Vagy valahogyan applikálható oda is? -
Livio
tag
-
Livio
tag
válasz szaby_gyerek #47052 üzenetére
Igen, a PL3 - 5 ön csak a szerencsekerék van, meg a módválasztó. Én nagyon hiányolok +1 tárcsát PL3-amról.
Ha jövőre normalizálódna az ára a PL7-nek, erősen elgondolkodnék rajta.
....Vajon mennyivel lesz az EM10 alatt árban? -
Livio
tag
[PL7 rumor]
Úgy nézem kap egy +tárcsát, ami azért nagyon nem baj. Már csak egy kis beépített villantó hiányzott volna. De ez akkor most mind a 3 Pen helyett jön, vagy csak PM és PL helyett? -
Livio
tag
-
Livio
tag
A PL-7-re szerintetek se fognak + használható tárcsát felrakni? Vagy az már elég jól kiváltható a tapizással a kijelzőn? PL3-ról talán már megérhetné mondjuk jövőre arra váltani ha árban értelmesen az M10 alatt maradna.
-
Livio
tag
válasz schawo #39348 üzenetére
OK, értem. Sejtettem, hogy van valami buktató, nem igazán értek hozzá. Bár a kis kompakt Sonymban volt egy sweep panorama funkció, és az működött beltérben is. Persze a minőségére nem esküdnék. Meg persze az csak egy tengely körül működik, a halszem meg mindkét irányba egyszerre (vízszintesen és függőlegesen).
[ Szerkesztve ]
-
Livio
tag
válasz #04230330 #29408 üzenetére
Igen, 72-ért lett volna MMben is pm1 (tetszőleges színben) aztán csak nem szerelmesedtem bele annyira, mikor ott fogdostam (bekapcsolni sajnos nem lehetett).
Olvastam a Samsungot is itt, de az valahogy a rangsor vége felé van nálam. (lehet, h a hülye galaxy minim is rontja az előítéleteimet) Egyébiránt egy pm1 szenzornál többet tud, vagy csak más?
-
Livio
tag
Köszönöm a rávilágítást. A gondom ugye csak az, hogy 130-at már azért fájna kiadni, inkább 100-ig kellene valami. Ezért is kérdeztem alapból a használtat ugye. Akkor talán még várok/kivárok/hezitálok egy kicsit Egyébként gondolom az érintőkijelző sokat dob a kezelhetőségen a pm2 esetében (tudom, hogy a p3 is érintős, inkább a pm1-hez képest)
szerk.
Amúgy meg inkább csak hobbi szintre kellene a gép, kicsit beletanulni a fotózásba. És hát kompaktról váltanék feljebb, szóval a P3 szenzora is nagy előrelépes volna nyilván, így jó kérdés mennyi pluszt tudna adni számomra a pm2.[ Szerkesztve ]
-
Livio
tag
Hali!
Az miért van, hogy Oly E-P3-at nem lehet találni használtan? Ennyire jó, vagy ennyire nem akarnak rajta bukni a gazdik? A retro kinézete mondjuk nagyon ott van sztem. -
Livio
tag
A hirdetés megjelenésének napján írtam már neki, hogy utánvéttel érdekelne a gép. Azóta se jelentkezett, szóval elég felejtősen hangzik. Lehet, hogy az utánvét stornózta nála a dolgot, így nem tudna előreutalást kérni
@all: De ha már itt tartunk, akkor az elsőség okán én is bejelentkeznék érte.