Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
senior tag
válasz
totálkezdő
üzenetére
Szerintem 2.8-on mindegyik frankó. A régi canon SSC, igen, 50milis. De elég közel van a 45-höz. Igen, a fényviszonzok.. Első körben ugyanakkor lőttem az SSC-vel is, peakingel, belenagyítás nélkül.. No már kezdem sejteni, miért szidják a peakinget.
Szóval kellet egy másik sorozatot lőnöm kb fél órára rá, amikor észrevettem. Akkor már megváltoztak a fényviszonyok.. Visszatérve a Canonra, fura, hogy a gép alapból sötétebbre lőtte a képet ezzel az obival. Meg azért az látszik, hogy ne mai csirke.. A színei valahogy nem az igaziak... Volt anno egy pl1-em, azon is járt, de előtte volt egy 55/1.8-as takumar.. Ami lehet hogy nem volt ennyire borotva, de a színei, meg a képe sokkal jobban bejött. Kicsit hasonlított a 45-re. De valahogy a kedvencem a sami 7.5 halszem. Nem tudom de olyan színek jönnek elő azzal az obival... sami1 sami 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval kellet egy másik sorozatot lőnöm kb fél órára rá, amikor észrevettem. Akkor már megváltoztak a fényviszonyok.. Visszatérve a Canonra, fura, hogy a gép alapból sötétebbre lőtte a képet ezzel az obival. Meg azért az látszik, hogy ne mai csirke.. A színei valahogy nem az igaziak... Volt anno egy pl1-em, azon is járt, de előtte volt egy 55/1.8-as takumar.. Ami lehet hogy nem volt ennyire borotva, de a színei, meg a képe sokkal jobban bejött. Kicsit hasonlított a 45-re. De valahogy a kedvencem a sami 7.5 halszem. Nem tudom de olyan színek jönnek elő azzal az obival...