- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Darkwood)
őstag
Ave!
A következő konfig kb. mennyit ehet terhelve és terhelés nélkül:
- Asus P5E3 Deluxe,
- E8400 (alapon),
- GTX 260 (alapon),
- 2 giga DDR3 vagy 4 giga DDR2 ram,
- 1 Sata-s HDD,
- 1 Dvd-író,
- 22" TFT
- ZM600-HPVálaszokat előre is köszönöm!
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
(Darkwood)
őstag
válasz Anubis_9 #2062 üzenetére
Tehát ezt az jelenti, hogyha csak netezésre használod a gépet és egy hónapot 31 naposnak veszek és naponta 4 órát használod, akkor 960 Ft.-ot fizetsz!? Javíts ki a tévedek!
Hasonló konfig volna, mint a Tiéd, csak hirtelen azt nem tudom, hogy GTX 260-as mennyit zabál, de nekem is kb. olyan 200W környékére tehető terhelés nélkül. Gondolom?[ Szerkesztve ]
Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
(Darkwood)
őstag
válasz Anubis_9 #2064 üzenetére
Értem. Hát sajnos nem fogom elérni azt, amit a notebook-ommal, hogy 100W alatt maradjak, de ha 150W környékén enne a PC, akkor már meg volnék elégedve!
-
(Darkwood)
őstag
válasz Anubis_9 #2078 üzenetére
Tehát ha a CPU-d van felhúzva 3Ghz-ig, akkor eszik az egész masina 266W-ot alapon?
-
(Darkwood)
őstag
válasz Anubis_9 #2080 üzenetére
Persze... hát az alapban 3Ghz-es!
Köszi a mérést! Egyébként még mindig nem tudom, hogy kb. mennyit enne a tegnap kérdezett konfigom. Kérdeztem már egy pár embert, akinek hasonló a konfigja, de fogalmuk sincs!Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
(Darkwood)
őstag
válasz Anubis_9 #2105 üzenetére
43 Ft.- úgy tudom.
Más: Egy E8400, 9800GTX, 1HDD, 1DVD-író, TFT, menyit ehet?Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
(Darkwood)
őstag
válasz Anubis_9 #2107 üzenetére
Ha belegondolok, akkor veszek egy GTX 260-at és mind áramszempontból mind teljesítmény szempontjából jobban járok!
Köszöntem válaszod!Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
(Darkwood)
őstag
Az adatlapomon lévő konfigomat még nem mertem lemérni! Esetleg valakinek van hasonló?
[ Szerkesztve ]
-
-
(Darkwood)
őstag
tiv83us modival összetűzésbe került és odáig fajult a dolog, hogy végleges ban-t kapott!
-
(Darkwood)
őstag
9600 GT SLI mennyit ehet idle/load?
-
(Darkwood)
őstag
válasz elfelejtette #2242 üzenetére
Köszi!
Az a 311W nem semmi!Én korrekt eladó és vevő vagyok, így elvárom, hogy más is az legyen velem! Ha nem vagy korrekt és átba****, akkor az én szememben egy utolsó patkány vagy és ne találkozz velem az utcán, mert...!
-
(Darkwood)
őstag
-
(Darkwood)
őstag
válasz elfelejtette #2252 üzenetére
OK! Így világos!
-
(Darkwood)
őstag
Csak off-ban kérdezném, hogy miért párosul egy bitang erős konfighoz egy bitang gyenge VGA? Csak kíváncsi vagyok...
-
(Darkwood)
őstag
válasz birozoli7800 #2373 üzenetére
Na oda a VX450 tökéletes lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen routert?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Monitor hiba topik
- Filmvilág
- Őskoczka
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest