Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warek
tag
Sziasztok
A közeljövőben (jövőhét) tervezek venni egy új digitális gépet. 50.000 szánok rá.Hétköznapi eseményekre kellene (ballagás diplomaosztó, nyaralás stb.). Olyat szeretnék amiben optikai zoom van 10* vagy nagyobb, mert gyakran kell távolabbra fotóznom és a jelenleg gépemben a 3* zoom nem elég mert rossz lesz a kép. A jelenlegi gépem 6 éves és amit veszek azt is legalább 5 évig szeretném használni. Melyiket ajánlanátok nekem ami megfelel ezekre a célokra.
Köszönöm a válaszokat:
Warek -
Warek
tag
Sziasztok
Tegnap az egyik MultiMédiás áruházban néztem egy digitális fényképezőt. Kodak z8612.
Valaki aki használ ilyet vagy ismeri és leírná hogy érdemes e megvenni, vagy mit válasszak helyette. -
Warek
tag
válasz Szten Márs #12926 üzenetére
A Canon jónak tűnik nekem ahhoz hasonló paraméterekkel találtam 2 Sony dsc-h3 és dsc-h10.És egy Kodakot Z812 IS Ezekről a gépekről tudni valamit jók rosszak.
-
Warek
tag
válasz Szten Márs #12924 üzenetére
Szia
Árban 50 körül gondoltam de 100ig el lehet menni tovább semmi képen nem. Ennyi a max keretem és ebből kell még kártyát is vennem bele.
-
Warek
tag
Sziasztok
Szeretnék egy új digitális fényképezőt venni a jelenlegi kodak gépem helyett. Olyat ami távolra is látható nem homályos képet készít, és közeli kisebb dolgok fényképezésére is alkalmas. Szeretném ha lehetne vele utazás közben autóból tájat fényképezni. Nem értek a gépekhez ezért szeretném a segítségeteket kérni milyen gépet válasszak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest