Hirdetés
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Sziasztok!
Körülbelül 1 hónapja jártam itt és kértem a segítségeteket egy egyszerűen használható, vízben is működő kompakt fényképezőgép vásárlását illetően.
Amit ajánlottatok az ez volt: Panasonic Lumix DMC-FT5
Meg is vettem akkor kerek 79K-ért, vettem még hozzá egy gyors kártyát is, aminek az írása is tényleg gyors.
Nos ez a kombó így teljesen tökéletes lett számomra.
Így most szeretnék köszönetet mondani, mindenkinek, aki segített.
A gépet, és a képeket ne úgy ítéljétek minden esetben meg, ahogy Ti profik látjátok, mert úgy túl magas a küszöb, egy laikusnak, és családjának ez maga a tökély. Gyönyörű képeket csinál szárazon és vízben is. Rengeteg hasznos funkciót találtam rajta, amit használtam is. Nagyon jó sorozatképeket csinál, és a wifi is jól jött, egyszerűen beállítható. Csak oda kellett adni a gyerek kezébe, és nagyon szép képeket csinált vele.
Ha valaki nem profi, és hasonló gépet keres, nyugodtan ajánlhatjátok neki ezt, mert elégedett lesz vele.
Köszönöm szépen!
-
antikomcsi
veterán
Köszönöm szépen, ezt az FT5-öt megnézem magamnak közelebbről is.
-
antikomcsi
veterán
Szia!
Köszi a segítséget.
Az az igazság, hogy nem kinéztem ezt a gépet, csak beírtam a keresőbe, hogy vízálló fényképező, és találomra kattintottam, a végén pedig ezt dobta ki.
Nem szeretnék külön tokot, mert fogalmam sincs, hogy melyik meddig bírja a nyomást. Ami használhatónak néz ki, az sok 10K, az olcsóbbak, meg teljesen gagyi benyomást keltenek.
Nincs egy olyan víz alatti gép, amit ajánlani lehetne? Esetleg valamivel többért sem?
Szerk:
Köszi, nézem!
[ Szerkesztve ]
-
antikomcsi
veterán
Sziasztok!
Milyen egyszerű gépet ajánlanátok, amit a család minden tagja használhat és bírja a tengervizet?
Nem ismerem ezeket, ezért kérdezem meg az elsőről, amit találtam, hogy ez milyen? [link] Nagyjából ez a maximum ár is, amit szánnék rá.
Családi fotók lesznek készítve vele, ahol annyi az elvárás, hogy ne legyen zajos, elmosódott a kép, elfogadhatóak legyenek a színek, zárt terekben, este felé is elfogadható képeket csináljon.
A vízállóság mindenképpen szükséges.
Köszönöm!
-
antikomcsi
veterán
Sziasztok!
A FUJI FinePix XP200-ról mi a véleményetek?
Nem vagyunk profi fotósok, az a lényeg, hogy az asszony és a gyerek is könnyen tudja kezelni, ha a szükség úgy hozza lehessen a géppel víz alá merülni, és ha közelítünk, akkor a végeredmény ne egy színes paca legyen.
Az sem hátrány, ha zárt térben is képes jó képeket készíteni, nem csak verőfényes napsütésben.
Ha van más eddig az árig azt is megnézem, azért ezt írtam ide, mert ezt találtam elsőnek.
Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- W11 pls
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OTP Bank topic
- Újításokkal gyorsítja a Ryzen AI 300-at az AMD
- Milyen alaplapot vegyek?
- EAFC 25