Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
Furkoo:
Én nyáron vettem egy L120-as Nikont és nem tudok mást mondani, csak azt, hogy tökéletesen muzsikált. Elvittem magammal nyaralni, és gyönyörű képeket sikerült vele készíteni. A korábbi gépem is Nikon volt, de az egy régebbi Coolpix, ég és föld a különbség. Kontrasztos, tűéles, gyönyörű színű képek, a felbontás megfelelő (max felbontás 4320x3240, 300 dpi). Kicsit féltem mikor megvettem, mert sem a blendét, sem a záridőt nem tudod manuálisan állítani, de végül őszintén szólva nem hiányzott. A fényérzékenység állítható (ISO 80-1600-ig). Nyaraláshoz, kattintgatáshoz teljesen megfelelt. Nem vagyok Scene párti, de még ezek nagy része is használható. A zoom király
, teljes telén egy kicsit zajos lesz, főleg alkonyat táján (értsd: rosszabb fényviszonyoknál), de photoshop-pal korrigálható. Az akkuk is elég jól bírják, vettem hozzá tölthető AA elemeket, 2700 mAh-es, elég jól bírja vele, asszem olyan 300 körüli kép készült egy töltéssel, aminek a harmada volt vakus. Plusz kb. 20 perc videó. A videózásnál figyelni kell nagyon az élességre, hajlamos nem fókuszálni, de azt tapasztaltam, hogy ez a zoom hazsnálatakor megoldódik. De persze ezt a fényképezőgépet sem videóra találták ki, de pár rövid klipre használható.
Mindezek alapján tényleg ajánlom, megéri az árát. (Azért azt javasolnám, hogy az "éles bevetés" előtt egy két órát próbálgassa a készüléket, nem csak otthon, mert nekem kellett egy nap kb, mire rendesen megtanultam, kitapasztaltam, hogy mikor mit érdemes használni, de aztán tényleg olyan képek készültek, amiket szerettem volna.)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest