- Egérpad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA® driverek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topik
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- Visszafogva, de még visszatér a GeForce RTX 5090D
- TCL LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
voronoi
tag
Szia, ha 35-ot nem is akarsz adni, de 25-on elgondolkozol, akkor ezt probald ki Bővebben: link Nekem ilyen van (csak a fekete), felelmetes....ezzel tuningolhatsz kedvedre, minden tesztet megnyert, amit olvastam, csak nehany amcsi oldal fanyalog, hogy az usa-nak szant verzioban nincs APFC, de az europaiban van. A masik siras vele kapcsolatban, amit olvastam, hogy rovid (45) a 24 tus csatlakozo, chieftec nagytoronyba is boven eleg, meg 15 centivel tobb is, mint nekem kene, ez mar csak a kotozkodes nehany loser site reszerol. A harmadik siras meg az volt, hogy az elso verziokhoz csak 1 darab pcie tapkabel volt, igy azok nem ''sli ready'' feliratuak voltak, de amit itthon lehet venni azok mar azok, 2 pcie csatlakozoval. Szoval osszesen ez a 3 kifogas volt vele kapcsolatban kb 10 tesztoldalt neztem vegig, de ebbol a 3-bol minket 1 sem erint mar, szoval ajanlom batran. Mindenjot.
-
voronoi
tag
Szio
Most epitem a gepet, adatbazis server lesz, dvd iro + 4 sata 200-as winyo es AthlonX2 proci, meg nem tudom pontosan milyen, de 24H uzemben fog menni, szoval a megbizhatosag es a teljesitmeny elsodleges lenne, meg akkor is ha azt mondod ez gyengebb tappal is elmenne, szeretem tulmeretezni picit a dolgokat, mivel ez beruhazas, es nem hobby jatekgep. Azert annyi penzem meg nincs, hogy valami draga redundnas tapot vegyek bele, de majd idovel....egyelore most valami komolyabb megbizhato darab kell. Kosz szepen telleg mindent eddig is, nezem a linkeket. -
voronoi
tag
Sziasztok
Brutto 25-ert melyik a legjobb tap? Hosszu tavra kene. Bővebben: link Ezt neztem ki, mert tetszik, hogy csak azt a kabelt kell radugni, amit hasznalok, es nincs oserdo....de lehet ennyiert vannak jobb technikai parameterekkel rendelkezo tapok, nem nagyon ertek hozza. Segitsegetek elore is koszi.
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest