- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
GP-Sz
senior tag
válasz Sardaukar #28 üzenetére
Én nem vagyok szakértő , de megemlíteném őt:
M-Audio Audiophile 2496
Nekem egy ilyenem van és ugyanúgy semmi másra nem használom, csak zenehallgatásra. Ez egy eléggé letisztult darab, úgyszólván nem tud semmit Mármint semmi csillivilli, mint a Creative kártyáknál. Viszont eléggé jó eséllyel az jön ki belőle, ami bemegy Alacsony THD, jó dinamika, jó SNR, kábé ennyit lehet róla elmondani. -
Sardaukar
csendes tag
válasz Sardaukar #62 üzenetére
Nahh, kicsit jobban utánanéztem a dolognak és ha jól fogtam fel a dolgot, akkor csak a ''Front''-ba kell dugnom a Jack dugómat.
Viszont úgy tűnik jobb választás nekem egy Aureon 5.1 Sky, mert hangminőségében legalább olyan jó, mint a nagytestvére, csak néhány extrával kevesebb. Amúgy érdekes módon a Chip tesztje az Audigyket hozza ki győztesként:
Bővebben: link
[Szerkesztve]Peace is not an option.
-
HSNet
aktív tag
válasz Sardaukar #31 üzenetére
Ha belefér az árba akkor egy Aureon 7.1 Space, vagy Universe (sajna egyik sem szimpla stereo, de hát valamivel el kell tudni adni a nagyközönségnek is). Ezek VIA Envy chippel vannak szerelve, 24bites 192kHz-es D/A és 24/96-os A/D konverterrel, a hangjuk elég jó, a Universe-mek ráadásul van egy bónusz dobozkája (rakás ki/be menettel), így még a PC-ből sem vesz annyi zajt fel.
Még a Hercules háza táján érdemes körülnézni, neki is vannak komolyabb hangkártyái.In God We Trust. Everyone else must have an X.509 certificate.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest