- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
ragazzo #4231 üzenetére
AVG8 szerintem is jó, de saját bőrömön kellett megtapasztalni, hogy van egy hülye alapértelmezett beállítása: a rendszeres teszt alapértelmezetten takarít is.
Ami nem lenne baj, ha karanténba tette volna a thunderbird levelezés fájlt, mert talált benne egy trójainak vélt csatolmányt.... és az okos törölte a fájlt (néhány levél elveszett emiatt). Tehát érdemes kikapcsolni, hogy irtson is a "scheduled scan" mert kellemetlen meglepetés érhet. Külön nem jelzi, hogy talált e valamit ezért a Scan History-t néha érdemes megnézni...Értelmesebb lenne, ha nem törölgetne... és jelezné az ikonjával ha valamikor talált és én dönthetnék mi az amit töröljön.
Ezt leszámítva rendben van, nem volt más bajom vele.. a 7est is régóta használtam, kis gépeken kifejezetten kevésbé volt megterhelő mint bármi más (avast is feltűnőbben fogta ha háttérben tesztelt).
Úgy általában viszont elég kellemetlen, mikor sok éve meglévő programokra bejeleznek frissítés után a vírusírtók... múltkor is teszteltem egyiket kétféle ezzel foglalkozó oldalon is és majdnem mindegyik írtó bejelzett rá, pedig ártalmatlan... régen olvastam is valahol egy cikket, hogy automatikusan tesztelnek gépparkok vírusgyanús fájlokat aminek eredménye aztán felkerül a frissítésekbe... és nagyon gáz mikor csak azért jelez programokra az írtó mert ugyanazzal a fejlesztőeszközzel készült mint valami fertőzött fájl amit teszteltek... pl Multimedia Builder-re és a vele készült programokra állandóan visszatérnek a hamis risztások... gondolom mert ezzel készült mutatós progikat (képernyővédő vagy egyszerű játák...) használnak arra hogy bejuttassák a fertőzést az óvatlan felhasználók gépére...
Aktív témák
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest