Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Samsung LCD és LED TV-k
- Lefőtt a szombati hardverpárlat
- Blu-ray lejátszók
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Min csodálkoznak? 4K@60 Hz már van mindenkinek, 144 Hz-et, meg natív 10 bitet meg csak aranyárban adnak, arra pont nincs pénz így infláció közepén.
Adják olcsóbb, erre még nem gondoltak? Nem tilos...
-
törölt tag
VGA árak fő proxy áldozata.
Ahol lenne értelme feljebb váltani ott a VGA árak fogják szabotálni a monitor eladásokat.
-
nubreed
veterán
Ezen szerintem senki sem csodálkozik, nincs olyan szegmense a teljes PC iparnak ami ne zuhanna miért pont a "gaming" monitorok lennének kivételek.
-
hevepapa
senior tag
válasz
parandroid #13 üzenetére
Az addig OK, hogy van benne valamennyi hús is, de nem marhafelsál, hanem gyakorlatilag nagy részben vágóhídi hulladék.
"Ehhez képest az informatikai termékek lassan már ingyen vannak."
Hááááttttt..... -
parandroid
félisten
Ugyanaz, ami a te kajádba: hús. El lehet kezdeni megszokni, a mezőgazdasági termékek ára őrült módon elszállt, és ez még nem a vége. Pár éve 1,5 euróért vettem a fél kilós, prémium kutyakonzervet (2 kistestű kutyának 2 napra elég), most 4 euró a normál ár, ha szerencsém van, akcióban 3 euró körül megkapom. Ehhez képest az informatikai termékek lassan már ingyen vannak. Csinálhatunk egy hány kuyakonzerv jött ki egy gamer monitor árából covid előtt vs mennyi most összehasonlítást, ha gondoljátok.
p
-
Televan74
nagyúr
Nálam még mindig a LG 24MP59G-P viszi a játékokat. Nem látom értelmét hogy drágább monitort vegyek a jelenlegi gépem mellé, és pénzem sem lenne most rá! Én max 1080p/144Hz -ig mennék el, de maradnék az IPS mellett.
-
bitblueduck
senior tag
válasz
Hegyirabló #6 üzenetére
ja nem oled monitorra gondoltam, hanem TV-re. valami 48" ami tudja a 120Hz-et meg a freesyncet annál többet egy monitortól sem nagyon várok el film és game esetén, cserébe nagyobb is.
-
Meridian
senior tag
Na, és mi a helyzet az áraikkal? Az is megzuhant? Ááá.. dehogy! Az felzuhant.
De így ne is reménykedjenek abban majd hoyg "jövőre növekedés lesz"... az év vicce ez a mondat.
Amúgy kicsit off, csak az árképzésről: Tesco, macskakaja (márka neve nem jut eszembe, de citromsárga nagy dobozokban 5 féle, és persze nagyobb zacskóban is (1.5, 1.7 és 3kg-os kiszerelésekben). 3039 Ft. (még karácsonykor volt ez 1700Ft is - be is vásároltam 3 nagy csomaggal). Már január óta ennyi... a kutya nemm vette.... most clubcarddal leárazva 1999 Ft. Nos, megint betáraztam, mert általában csak egy-két hétig van akció
De ebből látszik az, hogy nem az infláció a magas, hanem a kereskedők kapzsisága mértéktelen. Ott van a sajtos nyári turista (400gr) is... 1400 helett most 2140... de majdlesz leárazva 1600, 1500-ig is... mikor kezd lejárni a szavatossági ideje. Most nagy halomban ott van, senki nem veszi.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
bitblueduck #2 üzenetére
Csak ne azt, ami két hét múlva lesz elérhető. Nagyon rá voltam indulva arra az LG monitorra, de eléggé kiábrándultam, miután sok tesztet és felhasználói véleményt elolvastam róla.
-
ncc1701
veterán
válasz
kriszpontaz #4 üzenetére
Esetleg csicsás rgb ledekkel fel lehetne dobni. Ja, nem.
-
kriszpontaz
veterán
Emelni kell az árakon, mint mindennél amire a kereslet csökken. Az majd biztosan rendbe rakja.
-
Nagyon sokan LCD tévét használnak monitor helyett.
-
bitblueduck
senior tag
Kíváncsi lennék ebből mennyit hasít ki magának a TV piac. Mert következő "gaming monitornak" egy LG OLED-et vennék legszívesebben.
-
Csabis
aktív tag
Eddig sem volt Gamer monitorom
Mindig olyat vettem ami arra is használható.
LG 17" Flat
BenQ 2220HDA 22"
AOC Q2775PQU 27"
Illet nem is veszek olyan sűrűn..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A TrendForce szerint ugyanakkor már jövőre növekedés jöhet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest