Új hozzászólás Aktív témák
-
etnies
senior tag
válasz
instantwater #56 üzenetére
Volt egy idő, amíg 30M Ft volt ott és azt nem bíznám egy fiókkal nem rendelkező, litván bankra, mely nem esik a magyar kártalanítási szabályok alá.
Továbbá rendszeresen utalnak nekem Forintban és én is fizetek, utalgatok. Én is használok Revot, de biztonsági okokból csak annyit rakok rá, amennyi kell (Euro, Forint).
Tudom, nincsen vele baj.Addig sosincs baj, amíg nincsen baj. De mindig van egy első alkalom.
-
etnies
senior tag
Igen. A mobilok Paypal-ja.
De egyébként a Wallet-ek többet is tudnak ennél, jegyeket, belépőket lehet belementeni és nem kell nyomtatni.Nekem a Google wallet-ben van 4 db bankkártya, 2 kosármeccs jegy, 2 repjegy, 2 vonatjegy, 5 db pontgyűjtő. Nyugaton hasznosabb, több mindent be lehet tenni, Magyarországon még sok bankkártyát sem....
-
etnies
senior tag
Amióta kormányunk bevezette a bankadót és társait, egyre drágábbak a számlák. Évről-évre növekszik. Sajnos kell egy magyar számla is, mert évente 1-2 hónapot otthon töltök. Raiffeisen-nél van Kiemelt dolgozói csomagom, de így is van valami havidíjam, talán 700 Forint.
Kíváncsi vagyok, mi a helyzet máshol Európában. 13 éve költöztem UK-ba és amikor számlát nyitottam, megkérdeztem, hogy mennyi a számlavezetési díj. A kérdést sem értették (minden ingyenes: számlavezetés, bankkártya, utalás, rendszeres beszedési megbízás, stb)Érdekelne, hogy mi a helyzet más, nyugat-európai országokban.
-
etnies
senior tag
Ez magyar balfaszkodás. Én is egyetlen kártyát nem tudok berakni a Walletbe, a magyar Raiffeisent. A nem magyar 4 kártyám hibátlanul benne van. 3 angol + 1 nemzetközi.
#13Big_Boss "Does Google Pay work without internet?You don't need to be connected to the internet for Google Wallet to work, however if you have a weak signal (and/or the cards show as empty grey boxes), it might be better to turn off mobile data and/or WiFi, Google Wallet will be able to make a limited number of offline transactions."
Nem unlimited, csak few. Gyakorlatban ennek sincs jelentősége.
-
etnies
senior tag
Ugyanezt tudja a Google pay is, nekem 4 kártya van benne + benne van az összes pontgyűjtő meg egyéb. Meg a repjegyeim. Meg a szerdai Besiktas kosármecs jegyei, meg minden.
Olyan dolgoktól estek hanyat, ami bárhol elérhető. A hétköznapi használatban az Apple pay és a Google pay ugyanazt nyújta kb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Diablo IV
- Hálózati / IP kamera
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- bambano: Bambanő háza tája
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest