Hirdetés
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Van ott galéria is.
Emlékszem, hogy több helyen futottam bele reklámba, de ezt a pár képernyőmentés hirtelen akkor csináltam amikor már besokalltam. Ezért csak ezek vannak.
Aztán ment rá a pixel experience rom.
A pixel elég fapados. Nincs semmi sallang. Van akinek bejön, van akinek nem.
A lassú töltés meg az amiért a samsunggal együtt kapják is az ívet erősen, és jogosan.
Az Iphone, az számomra olyan korlátokkal rendelkezik (simában 60Hz, némithatatlan tárcsázó, és lehetne sorolni), ami miatt kevesebbet sem adnék ki rá, nem hogy annyit amennyit elkérnek érte.A 26-s hozzázólásban Redmi Note 14 Pro+ 5G tesztből idézett részlet jól összefoglalja mi is a problémám.
Értem , hogy lehet minden alkalmazás helyett mást is használni, meg lehet sok helyen letiltogatni a hirdetések fogadását, sőt még romot is lehet végső esetben cserélni.
Azonban nekem az hogy veszek egy telefont, és azzal kezdem , hogy a a rajta lévő alkalmazások felét letiltom (mert sok felesleges sallangot tartalmaz) vagy lecserélem (hogy ne legyen reklám), nekem szintén nem pálya. Hiszen ha ezzel kell kezdenem azt azért kell megtennem mert ezek nem tetszenek benne. Ha meg ennyi minden nem tetszik benne, akkor nem az én telefonom. Ezért is szálltam le , egy időre a Xiaomi vonatról.
Majd most biztos lesznek olyanok akiktől megkapom , nem értik a "hisztit" hiszen csak letiltani, helyettesíteni kell ezt azt és máris használható.Még annyit tennék hozzá, hogy a Redmik, már nem is annyira jó árúak, mint anno. Ezt már a Poco vonal képviseli.
Ráadásul ez a világ (talán) harmadik legnagyobb gyártójától szerintem ciki. Azért nem egy zs kategóriás most éppen feltörekvő de még alig ismert márkáról beszélünk.
Mondom mindezt úgy hogy egyébkén tetszettek, és a mai napig tetszenek a termékeik. Pont ezért sajnálom ennyre, hogy elmentek ebbe az irányba.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Öt modell érkezik, hivatalos árakat is tudunk közölni, január 23-án indul az értékesítés.
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Steam topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest