Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
laed
tag
Ez az ASUS USB-BT500 mennyire jó?
-
antikomcsi
veterán
válasz Bgyarmati #23 üzenetére
A kijelző elég bóvli. Gyenge fényerő, és színlefedettség.
Beltéren még jól használható lehet, de világosabb helyen, esetleg a szabadban, teraszon nem biztos, hogy a kívánt élményt nyújtja. Tudom, hogy drágább, de azért érdemesebb lehet beszerezni ilyesmit 5500U-val, és kicsit jobb kijelzővel.
-
Sz.L.
aktív tag
válasz GegeWarrior #37 üzenetére
Meg szemüveg ajánlókkal!
[ Szerkesztve ]
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
Sz.L.
aktív tag
válasz GegeWarrior #34 üzenetére
Tudod, majd jön a Black Friday és minden megváltozik.
Üzleti megbízhatóságom adott: Több, mint 15 év PH tagság + régi és új rendszerben csak pozitív értékelések! (Nincs több HSZ, csak PM/PÜ.)
-
GegeWarrior
senior tag
Az kellett volna címnek adni, hogy Megjött az ősz, a vásárlási kedv meg ment
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
4nick8
őstag
Ha grafikus vagy és a szinhuseg fontos akkor tessék : Gunnar intercept clear
-
bencze
senior tag
Próbáltam kitalálni miféle felmérésből látszik, hogy megjött volna a vásárlási kedv, de nem találtam erre vonatkozó infót így átlapozva...
-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
pandras83
őstag
Az Asus BT500 adapterrel kapcsolatban kérdezném egy hozzáértőtől: van egy Philips Buetooth Earbudom, elég ha veszek egy ilyen adaptert, bedugom a pc-be és tudok zenét hallgatni, játszani a fülesemmel?
Cyberfuck Patchrunner
-
Bgyarmati
csendes tag
Szervusztok!
HP 14s-fq1007nh (7E0Y7EA)
Kérlek, segítsetek!
Ez a notebook (nem játékra, Internet böngészésre, szövegszerkesztésre) meglehetősen jutányos áron van. Hol van a kutya eltemetve? Mi itt az átverés?
Kösz! -
PuMbA
titán
De rontja, hiszen kék fényt szűr, azaz kevesebb kék fényt kap a szemed Narancsosabb lesz a kép. Pont úgy, mint a telefonokon vagy PC-n a night mode, night light, reading mode, sok féle neve van.
Nekem a szemüvegem esetén is elmondták, hogy aki például grafikus annak a kék szín szűrő bevonattal ellátott nem jó. Nem vagyok grafikus, de természetesen így se kértem.
[ Szerkesztve ]
-
nexplo
őstag
válasz Acélfarkas #17 üzenetére
Arról nem is beszélve hogy van egy csili-vili monitorom aminek a színvilágát gondolom jócskán rontja felvéve ez a "csoda".
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
4nick8
őstag
válasz Acélfarkas #17 üzenetére
Mindíg az.
-
Sz.L.
aktív tag
AeroCool Atomic - Jól néz ki, így világítás nélkül. Én mondjuk kicsit elfogult vagyok, mert kedvelem az AeroCool házakat.
Thermaltake The Tower 200 Snow - Kifejezetten tetszetős, lehetne csinálni belőle egy dizájnos masinát.
-
Dhampir
félisten
Az ASUS ProArt Display PA278CGV modellnél is, amennyiben nem tévedek, 5 év prémium garancia garanciakiterjesztés vehető igénybe a gyártói regisztráció révén (ProArt PA és PQ sorozatszámú monitorok vesznek részt az akcióban).
[ Szerkesztve ]
-
Stormbird
tag
Igen, pontosan. Én xbox 360-as controllert használok ilyen úgy nevezett usb dongle-vel. De jó egérhez billhez füleshez. De igazából bármihez amiben van bluetooth. Még a Beko mosogépemmel is összetudnám kötni de nem érdekel ez a része. Ruha legyen tiszta 2 gombnyomásra azt cs.
-
moma
őstag
Köszi, szóval ha valamiért nem jó egy korábbi ilyen, akkor ez egy pót? pl egérhez? vagy vezetékes dolgot tesz, vezeték nélkülivé?
we all deserve a bit of luck.
-
moma
őstag
Ezek a bluetooth adapterek mire jók, mihez használatosak?
we all deserve a bit of luck.
-
addikt
Pár napja rendeltem meg a tt tower 200-at, még nem érkezett meg. Volt tower 100-am is, azt nagyon szerettem, remélem ez még jobb lesz. Annyival kiegészíteném, hogy matx lap is tud bele menni, a csavarok helye ott van (még ha minden igaz, akkor az is benne van a csomagban is), csak az alsó vga rögzítőt kell eltávolítani. Youtube-n van is videó, hogy beépíthető gond nélkül, bár a hivatalos oldalon sem említik, csak az itx méretet.
[ Szerkesztve ]
-
User64476
őstag
Ez a szemüveg csak nem akar elfogyni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest