- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laed
aktív tag
Ez az ASUS USB-BT500 mennyire jó?
-
válasz
Bgyarmati #23 üzenetére
A kijelző elég bóvli. Gyenge fényerő, és színlefedettség.
Beltéren még jól használható lehet, de világosabb helyen, esetleg a szabadban, teraszon nem biztos, hogy a kívánt élményt nyújtja. Tudom, hogy drágább, de azért érdemesebb lehet beszerezni ilyesmit 5500U-val, és kicsit jobb kijelzővel.
-
Sz.L.
aktív tag
válasz
GegeWarrior #37 üzenetére
Meg szemüveg ajánlókkal!
-
Sz.L.
aktív tag
válasz
GegeWarrior #34 üzenetére
Tudod, majd jön a Black Friday és minden megváltozik.
-
GegeWarrior
senior tag
Az kellett volna címnek adni, hogy Megjött az ősz, a vásárlási kedv meg ment
-
4nick8
őstag
Ha grafikus vagy és a szinhuseg fontos akkor tessék : Gunnar intercept clear
-
bencze
senior tag
Próbáltam kitalálni miféle felmérésből látszik, hogy megjött volna a vásárlási kedv, de nem találtam erre vonatkozó infót így átlapozva...
-
pandras83
őstag
Az Asus BT500 adapterrel kapcsolatban kérdezném egy hozzáértőtől: van egy Philips Buetooth Earbudom, elég ha veszek egy ilyen adaptert, bedugom a pc-be és tudok zenét hallgatni, játszani a fülesemmel?
-
Bgyarmati
csendes tag
Szervusztok!
HP 14s-fq1007nh (7E0Y7EA)
Kérlek, segítsetek!
Ez a notebook (nem játékra, Internet böngészésre, szövegszerkesztésre) meglehetősen jutányos áron van. Hol van a kutya eltemetve? Mi itt az átverés?
Kösz! -
PuMbA
titán
De rontja, hiszen kék fényt szűr, azaz kevesebb kék fényt kap a szemed
Narancsosabb lesz a kép. Pont úgy, mint a telefonokon vagy PC-n a night mode, night light, reading mode, sok féle neve van.
Nekem a szemüvegem esetén is elmondták, hogy aki például grafikus annak a kék szín szűrő bevonattal ellátott nem jó. Nem vagyok grafikus, de természetesen így se kértem.
-
nexplo
őstag
válasz
Acélfarkas #17 üzenetére
Arról nem is beszélve hogy van egy csili-vili monitorom aminek a színvilágát gondolom jócskán rontja felvéve ez a "csoda".
-
4nick8
őstag
válasz
Acélfarkas #17 üzenetére
Mindíg az.
-
Sz.L.
aktív tag
AeroCool Atomic - Jól néz ki, így világítás nélkül.
Én mondjuk kicsit elfogult vagyok, mert kedvelem az AeroCool házakat.
Thermaltake The Tower 200 Snow - Kifejezetten tetszetős, lehetne csinálni belőle egy dizájnos masinát.
-
Dhampir
félisten
Az ASUS ProArt Display PA278CGV modellnél is, amennyiben nem tévedek, 5 év prémium garancia garanciakiterjesztés vehető igénybe a gyártói regisztráció révén (ProArt PA és PQ sorozatszámú monitorok vesznek részt az akcióban).
-
Stormbird
tag
Igen, pontosan. Én xbox 360-as controllert használok ilyen úgy nevezett usb dongle-vel. De jó egérhez billhez füleshez. De igazából bármihez amiben van bluetooth. Még a Beko mosogépemmel is összetudnám kötni de nem érdekel ez a része. Ruha legyen tiszta 2 gombnyomásra azt cs.
-
moma
őstag
Köszi, szóval ha valamiért nem jó egy korábbi ilyen, akkor ez egy pót? pl egérhez? vagy vezetékes dolgot tesz, vezeték nélkülivé?
-
moma
őstag
Ezek a bluetooth adapterek mire jók, mihez használatosak?
-
Pár napja rendeltem meg a tt tower 200-at, még nem érkezett meg. Volt tower 100-am is, azt nagyon szerettem, remélem ez még jobb lesz. Annyival kiegészíteném, hogy matx lap is tud bele menni, a csavarok helye ott van (még ha minden igaz, akkor az is benne van a csomagban is), csak az alsó vga rögzítőt kell eltávolítani. Youtube-n van is videó, hogy beépíthető gond nélkül, bár a hivatalos oldalon sem említik, csak az itx méretet.
-
User64476
őstag
Ez a szemüveg csak nem akar elfogyni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Notebookok, házak, hűtések és monitorok keresik leendő gazdáikat.
- Külpolitika
- Tudományos Pandémia Klub
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Macska topik
- Mesterséges intelligencia topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- ASUS TUF Gaming VG27AQ1A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest