- Kivenné a részét az új HBM memóriák tokozásából az LG
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- A Team Group SSD-je gondoskodik arról, hogy az utolsó bitig letörölhető legyen
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- A TSMC gyárthatja a Nova Lake legfontosabb komponensét
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Milyen történelmi kontextus meg Ford T-modell? Ez egy gengszterekről szóló videojáték. Ne fárassz már..
Leírtam, 2 évvel megjelenés után játszottam. Turokot 1 hónappal a Kingpin előtt és egyben 4(!) évvel a megjelenése után. Duke Nukemet szintén 4-5 évvel a megjelenése után. Ezeknél nem számít a "történelmi kontextus"?
De mondok még példát, az Undyingot nem is akkoriban játszottam, hanem vagy 7-8 éve, tehát közel 15 évvel a megjelenése után és még úgy is tetszett. Grafikán, engine-en könnyedén túlteszem magam, ha jó a játékmenet, sztori, atmoszféra, zene stb. Semmit nem változtat ezen az, amiről beszélsz, leheletnyit sem, nálam végképp. Ha más műfajokat is néznénk, még a sokszorosát tudnám írni azoknak a címeknek, amit nem megjelenéskor, hanem évekkel később játszottam, és tetszett. Így, hogy nyomorult 2 évvel később játszottam a Kingpint, miközben tudok akkorról korábbi játékokat, amit 4-5 évvel megjelenés után, annak amit írsz, abszolút semmi értelme. Leírhatom még háromféleképpen, de vagy nem olvasod, vagy nem érted.Unalmas fegyverek, ellenfelek, játékmenet, számomra semmit nem adó setting és zene (de ez persze szubjektív). Gondold át bármelyik említett játékot ilyen szempontból.
Ennyi maradt meg a Kingpinből nekem. Nem gondoltam kifejezetten rossznak, csak középszerűnek abban az időben."De, igen! Nem tudom, milyen idős vagy, de akkor nem fogod fel a korszakot."
Komolyan hihetetlen, mikor valaki ennyire nem képes felfogni azt, amit a másik ír.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest