- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
blountex
senior tag
Én adnék 400at is érte. Hogy miért?
Mert OLED mindenben jobb az IPS-től, és nem tervezem ezután lecserélni a monitort, amíg be nem döglik. Panelból adódoan úgy sem lesz jobb, és akkor csak LG-t vennék, hiszen ők gyártanak már régóta OLEDet, a QD-OLED jó probálkozás, de nem igazán győz meg még Tvben sem. -
siposz
aktív tag
Mivel a jelenlegi működik és nem akarom lecserélni, ezért nem foglalkoztat a kérdés. És mire várhatóan kipurcan addig remélem hogy csökkennek az oled árak.
De ha kipurcanna a monitorom mondjuk nyáron na akkor gondban lennék. És az mindenképpen fájna, mert nem akarok 3 évente újat venni. De ha 3 év múlva 300ezer forint lenne egy ilyen monitor, akkor azt mondanám hogy simán megéri. Mondjuk a jelenlegi inflációval nehéz számolni.
-
JulianSinulf
senior tag
Az LG OLED fekete, amikor feketének kell lennie. Az, hogy a lámpafényt visszatükrözi lilásan, nem színhiba.
Van egy TV-nk, annak fényes a felülete. Nagyon jó rajta PS5-tel játszani. Természetesen nem úgy, hogy a lámpa benne lenne a képben.
Van egy monitorom, annak matt a felülete. Az még sosem tükrözött vissza közvetlen fényforrást. Másképp van elhelyezve.
Mind a kettőn a fekete fekete. Pont ez a lényegük amellett, hogy gyönyörű képük és színviláguk van.Engem az érdekelne jobban, hogy ezen a QD-OLED panelon milyen a beégés elleni védelem?
Olyan, mint az LG OLED panelokon?
Mert az nagyon zavaró, ha nem játékra akarja használni az ember a monitort, hanem böngészésre, esetleg egyéb irodai jellegű munkára. Emiatt is keresek másik vagy még egy monitort, ami nem veszi vissza a fényerőt mikor épp egy fórumot olvasok vagy hsz-t írok. -
siposz
aktív tag
Alakul, mint púpos gyerek a prés alatt.
3 éve vettem egy pont ilyen méretű - felbontású - ívelésű monitort, és következőnek OLED-et akartam. Jó látni, hogy mikor majd a mostani monitor kipurcan, lesz majd OLED pótlása. Tán még az árak is mérséklődnek.
-
icp1970
senior tag
Sajnos a hajlítás miatt nekem nem jön be,
-
CapriBoy
tag
Elég jónak ígérkezik.
-
kzcs
tag
Végre, én már vártam. Jövő héten már átvehetem a Saturnban. Kösz, az infót PRHARDVR
-
Busterftw
nagyúr
Persze hogy csokkentettek az arat, mert 1000 euroert mar vannak piacon alternativak.
-
sfefe
addikt
27esbe hajlítás nélkül jó lenne...
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
fecke78
senior tag
Picit drága .cirka 2kilóval
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Odyssey G7 4k - 3840x2160, 144Hz, FreeSync, G-Sync monitor eladó GARANCIA!
- LG UltraGear 27GL850-B 1440p 144Hz 1ms (HIBÁTLAN)
- Karácsonyi Akció!LG 34GP63AP-B Ívelt Gamer Monitor! 34"/VA/3440x1440/160hz/1ms/G-sync-Freesync
- Samsung F24T370FWR - FHD / IPS / 75Hz / FreeSync 2 / Gaming & Üzleti Monitor - Ár alatt! - 2db van
- LG UltraGear 27GP850+PhilipsfullHD+ monitor állvány
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest