Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Mini-ITX
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reaper
őstag
válasz
DoItYourself #2256 üzenetére
Igen, 260x160 méret. Ahogy számoltam 6 MÁV raklap kellene alá, meg akkor már mögé raknék állítva pár eldobhatót, szépre megcsinálva, meg elé egy sort kilépőnek.
A Stafni jó ötlet, lehet jobban tart mint maga az OSB -
Reaper
őstag
válasz
j.bravo #2249 üzenetére
és @ DoItYourself:
Köszi az ötleteket, máshol is feltettem már a kérdést, de úgy néz ki sehogy sem lesz egyszerű, reméltem, hogy bejön, bármilyen ötlet.
Agyalok még akkor rajta egy kicsit, hogy a homokot hogy védjem be, sajnos a garázs tetőről is pont a betonra van vezetve az esővíz, szóval az sem segít.
Ezt a raklapos ötletet sem tudom annyira elengedni. Ha elvileg összefogom őket OSB lappal, akkor azt már lehet be tudom szintezni. Kérdés, hogy rendes MÁV/EUR raklap nem rohad-e be túl gyorsan.
A geotextil gondolom átengedi a vizet, esetleg valamit leterítek a homok alá, majd visszahajtom rá olyan 30 centire, akkor már nem kap vizet. -
Reaper
őstag
Sziasztok!
Idén úgy döntöttem, hogy nem szeretném kinyírni a füvemet azzal, hogy ráteszem a medencét, így inkább más helyet kerestem neki, a garázsom mellett van egy régebbi betonlapos rész, oda pont elférne egy merev falú 220x150-es, még marad hely mellette minden irányba, a garázs tetőre meg feltennék valami fekete kpm csövet "melegítőnek"
Egy dolgot nem tudom hogy oldjak meg. Hogyan tudnék aládolgozni, meg úgy szintbe rakni az egészet? Homokot tegyek alá, befóliázva, vagy van olyan alátét, ami meg tud oldani szemmel látható lejtést is? Plusz akkor még ott van az is, hogy a résekbe nehogy belenyomja a nyomás a medence anyagát és kiszakadjon.
Csatolok képet, bár nem hiszem, hogy jól látszódik. [kép]
Szóval ti mit tennétek alá? -
Reaper
őstag
Köszi szépen, neked is pelenka35, akkor nem aggódom túl
Nem raktunk alá semmit, mert persze a fólia sem kapható szinte sehol.
Akkor viszont a hétvégét még így hagyom, utána jövő héten leengedem, földmunka, meg hozatok alá 1-2 m3 homokot, hogy biztos legyen. Plusz mivel első próbálkozás volt, nem sikerült full simára húzni az alját sem, most kicsit utánaolvasva, az sem a legjobb. -
Reaper
őstag
válasz
Piftuka #1206 üzenetére
Wow, köszi szépen, az Oázis eszembe nem jutott volna, pedig itt van 5 percre
Amellett nem tudom mennyire gáz, de meg van dőlve a szerencsétlen medence rendesen,
nem tudom mennyire bírja ki, de lehet, hogy engedhetem le az egészet: [kép] [kép] [kép]
Szemre sík helyre raktuk és csak később láttuk, hogy ez bizony dől lefelé, de akkor már benne volt a víz. Most agyalok azon, hogy ez vajon kibírja-e a hétvégét legalább és akkor jövő héten földmunkázok alatta. -
Reaper
őstag
Köszi, a bajom az, hogy a gugli nem segített, mindenhol csak az elfogyott meg nem rendelhető állapot van. Árukereső sem nyert. Gondoltam hátha most vett valaki és tud olyan helyet ahol még van.
Egyébként nem bánnám a slagosat se, próbáltam a gyári pumpát rábírni, de 30 centit se tud emelni, elég csalódás. Van még itthon egy búvár szivattyú, lehet jobb megoldás nem lesz. Az felszív mindent, csak eddig nem épp tiszta vizet szivattyúztam vele.Piftuka: Pici, 1 centis levelek kb, sajnos lesüllyednek majdnem egyből a víz alá, de fogalmam sincs milyen fa, valami girbegurba: [kép]
Egyébként én is olyan készletet kerestem volna, amiben van háló, de enélkül az itthon fellelhető dolgokkal próbálkoztam, nem sok sikerrel.
Köszi a linket, olvastam már, ha más nem lesz, akkor onnan rendelek egyet, de csak 1 hetes szállítást tudnak, legalábbis ennyit ígérnek. -
Reaper
őstag
Sziasztok, vettem egy 305ös Bestway medencét, frankó takaróval. Egy gond van ezzel csak, hogy fa alatt van a medence és amikor vettem le a fóliát sikeresen beleborítottam a leveleket.
Namármors körbejártam, amit ismertem Praktiker, OBI, Bauhaus, a netet is körbejártam, de ilyen tisztító készletet nem találtam, mindenhol elfogyott.
Valaki tud esetleg valami helyet, ahol még lehet? Vagy valami házi megoldást? Van a medencéhez egy pici kis vízforgató szivattyú, azt fel tudom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Autós topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest