Hirdetés
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik
- OLED TV topic
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
Új hozzászólás Aktív témák
-
liquidmoon
aktív tag
Tizediéig érvényes a havi bérlet most. Mondjuk kicsit elgondolkodtam: lehet azért függesztették fel a sztrájkot, hogy mindenki vegye meg a havi bérletjét? Aztán majd köv pénteken megint sztrájk???
Rühellem már az összes MÁV alkalmazottat, vezetőket. Én sem kaptam 10%-os béremelést, mégsem jutott eszembe, hogy sztrájkoljak. Mondjuk nekem nincs is lehetőségem rá... Csak azok életét nehezítik meg, akik a szolgáltatásaikat szeretnék igénybe venni. Most járhattam autóval, ez elég sok plusz költség nekem. Meg még sok ezer másik dolgozó, tanuló embernek. Szóval kész vagyok tőlük. Drukkolok a volánnak, hogy vegyék át a MÁV helyét az utasszállítában(tudom, kicsit utópisztikus
), és a sok MÁV alkalmazott meg legyen munkanélküli, akkor sztájkoljanak majd...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 PRO 128GB gyönyörű blue titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026. november 3-ig Apple garancia
- Cooler Master 600 Wattos 80 Plusz Fix Kábelezésű Tápegység
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 6600K / 16GB DDR4 / GTX 1660 6GB / 128SSD + 1TB HDD
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Playstation 5 Slim lemezes 2027 szeptemberig garancia!
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), és a sok MÁV alkalmazott meg legyen munkanélküli, akkor sztájkoljanak majd...