- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Otthoni időjárás-állomás
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Néhány napja utazok hazafelé IC-n. Amiről azt gondoltam eddig, hogy nem a legalja népek tömegközlekedési eszkösze. Mit látok? Egyik vagon több ablaka is meg van jó erősen karcolva, valami hülye firka van mindegyiken. Belülről. Hogy ezt én mennyire utálom! Nem teljesen MÁV téma, inkább valami vandalizmus topicban lenne a helye. Az ilyennek, aki ilyet csinál, jó nagy büntetést kéne kapnia, börtön a minimum! Tudva, hogy ezek a kocsik még vagy 20 évig nem lesznek cserélve. És ilyen utazóközönségnek érdemes egyáltalán valami jót venni? Mostanában nagy divat az ablakok karcolása. NAgyon ki tudok akadni az ilyen féreg emberektől, sajnos még nem kaptam rajta senkit, de az illetőnek jobb is
Vandalizmusért nyilvános megaláztatás járna, vagy mondjuk fél év kényszermunka!
Mit lehetcsinálni egy megkarcolt ablakkal? Le lehet azt még polírozni? Tudom, csak néhány ilyen szemétláda féreg ember van, de engem ez nagyon dühít. ilyenkor úgy érzem, inkább ne is fejlesszen a máv, meg a bkv se, mert nem érdemeljük meg! Ráadásul tuti nem egyedül utaztak az IC-n, mindig sokan vannak, még hajnalban és este is. Hogyhogy nem szóltak rájuk, és nem akadályozták meg őket?
Mennyire lennének drágák a karcmentes üvegek? És persze a fesztékálló burkolatok/festékek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen 1 FHD notebook - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD T2000 4GB W11
- Beszámítás! Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G (8/512 GB) független, garanciás 210 000 Ft
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vandalizmusért nyilvános megaláztatás járna, vagy mondjuk fél év kényszermunka!