- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka26
veterán
Goldon ti kb. hány hét játék után kezdtetek el játszani?
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
Wizard of Oz #7397 üzenetére
Nem csak ez gáz
Az is, hogy rohadtul instabil a kapcsolat a kliens és a szerver között így időnként szimplán ledob ami olyankor jó amikor mondjuk egy gold vége felé jársz és ledob ez a szar és persze amiért ledobott pontot sem kapsz. Vagy mondjuk a meccs közben leállnak a szerverek. Én egész egyszerűen nem értem minek erőlteti az EA a multit, ha nem képes egy stabil szerves hátteret szolgáltatni. Vegyen meg egy bányavárost mint a Google és telepítsen bele szerverparkot
-
Egonyolc
aktív tag
Sziasztok!
Aki a hétvégi opration-ért nem kapta meg csak a victory packot, az írjon az EA ügyfélszolgálatnak.
Én délután írtam, este amikor néztem már fent volt a pack, pluszban kaptam még egy origin promóciós kódot.
Üdv, E -
Eli_Stone
aktív tag
válasz
Eli_Stone #7393 üzenetére
Nah kipróbáltam a mai frissítéssel megjavult e a játék és szerencsére igen. De azért javíthattak volna néhány átvezetőt azon felül is, hogy most már amennyire én látom végre a normál fegyver van mindenki kezében és nem az alap Avenger. pl: javíthatták volna azt, hogy a puskatus ne olvadjon bele Ash jobb mellébe vagy amikor Shep ráteszi a kezét Liara arcára akkor tényleg rátegye a kezét és ne belenyúljon az arcába
Illetve azt még mindig nem javították, hogy néha beragad a Blackwidow és kilövi egyszerre a tárat. -
Eli_Stone
aktív tag
Nah kijött egy újabb gyorsjavítás ami nekem most kb 10perce azt mondja, hogy Frissítés véglegesítése
Remélem, ha ez egyszer képes lesz véglegesíteni magát akkor majd nem fagy ki a játék. Bár kétlem, hogy képes lesz ez telepíteni magát mert, ha 10 perc alatt nem ment neki akkor ezután sem fog.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
Chabe89 #7383 üzenetére
Jelen pillanatban semmilyen mod sincs mert lusta voltam a Patch óta újra átírni a dolgokat és Patch ugyebár felülírja a Coalesced.bin-t tehát most full originál minden és így is lefagy.
Szégyen ez a játék. Merem állítani, hogy ez minden idők legrosszabb minőségű BW játéka. Szerintem az ebben az évszázadban kiadott összes BW játék produkál együtt annyi bug-ot mint egyedül a ME3. Este olvasgattam a BSN-t hátha van erre valami megoldás már de csak azt látom, hogy elég sokan panaszkodnak, hogy az állítólagos javítások valójában meg sem javultak meg, hogy már megint leálltak a szerverek és a így nem, hogy multizni nem lehet, de a DLC-s mentéseket sem lehet folytatni PC-n mert a DLC-t nem tudja ellenőrizni. Ennyit az EA-ről én többet EA játékot nem veszek inkább átmegyek kalózba.@JamesHun: nem fut torrent a háttérben mert a torrent akasztja az MS SW X8-at meg a Wireless Fülesemet
meg amúgy is játék alatt le szoktam állítani minden szart nehogy önállósítsa magát.
-
negyven2
veterán
Egyébként elég vicces ez a DLC mizéria. Öcsémnek sima változata van nekem CE. Én előrendeltem ö kb. 1,5 hónappal később vette meg. Nekem engedi "megvenni" (ugyanazon a gépen!) neki mindig a szokásosat dobja be An error has occurred while trying to process your request. Please, try again later. (a From Ashes-nél is ugyan ez).
-
Eli_Stone
aktív tag
Áááá, ez a játék az évszázad szemete. Annyit nem ér az egész, hogy megtapossam. Hihetetlen, kiadnak egy javítást amit a fél világ csak mindenféleféle trükkökkel tud telepíteni vagy még úgy sem és annyira jól sikerült, hogy most játszhatatlan a játék. Emlékszem az előző javítás előtt mondták, hogy még várni kell a kiadásra mert biztosra akarnak menni, hogy a javítás ne okozzon máshol hibát. Na ilyet most nem mondtak valószínűleg ezért és fagy szét a játék. Gratulálok BW tehetséges fejlesztőket alkalmaztok remélem jól megfizetitek őket.
Jah ha valaki kíváncsi miért is akadtam ki a játék a mars küldetésen a fedezékből fedezékbe ugrálós rész után lefagy amint megölöd az utolsó Cerberus katonát vagy, ha megnyomod az ESC-et és persze a főmenüből a folytatásra kattintva nem tudod folytatni mert még a töltőképernyőnél lefagy ugyanis az autosave valahogy rettent ügyesen pont ott menti el a játékot így vagy kénytelen vagy egy korábbi mentést betölteni, ha van vagy elölről kezdeni a Mars küldetést. Jah majd elfelejtettem persze a quick save-től is kifagy. Tehát lekésőbb a fedezék ugrálás előtt tudod elmenteni a játékot. -
magitor
csendes tag
-
pohár
félisten
tudja valaki, hogy a mi a tökömre jó ez a Scan a Quarian Male-eknél?
-
hiroki
tag
Multis változtatás:
Sabotage Power
- Evolution 6 bonus to tech power damage decreased from 100% to 50% -
baluka26
veterán
válasz
Eli_Stone #7371 üzenetére
Ja. Tudnád hogy meglepődtem, amikor töltöttem volna le protean DLC-t bioware fórumról, ahonnan ME2 DLC-ket is kellett, aztán írja, hogy takarodjak originre
Persze, originen keresztül nem tudtam BW pontot venni, szóval azt megvettem a bioware fórumon, és originen a játékot....
-
Eli_Stone
aktív tag
Tegnap én is gondoltam olyanokat, hogy jobb nem leírni
Nevetséges, én már egy ideje verem a fejem a falba, hogy ezért egyáltalán pénzt adtam. Le kellett volna warezolni egy collector editiont és jó napot. Nagyon gáz, hogy mennyire szar ez az Origin és, hogy mennyire gyenge a minősége a ME3-nak ahhoz képest, hogy ennek kéne a legjobbnak lennie.
Nem tudom miért nem lehet kiadni egy letölthető telepítő fájlt ezekhez miért kell szenvedni az Origin-el. Emlékszem amikor a BW a hivatalos fákjú-ban állította, hogy az origin csak a játék aktiválásához kell ehhez képest el sem lehet indítani nélküle. -
Eli_Stone
aktív tag
Telepítési hibára olvastam olyat a BSN-en, hogy az Origin elindítja a ME3-at legalábbis csak folyamat szinten és azért akad el a telepítés. Nézzétek meg a folyamatkezelőben, hogy nem fut a MassEffect3.exe illetve amit én észrevettem, hogy ha nem sikerül telepíteni akkor minden egyes próbálkozásnál újra és újra elindítja a client service-t azt nem árt minden próba után leállítani. Illetve az origin újratelepítés lehet, hogy azért nem old meg semmit mert a downlad cahce szerintem nem törlődik hiába uninstallálod. Az origin beállításiban van egy olyan opció, hogy töröljön minden telepítő fájlt. Próbáljátok meg azt törölni majd Origin újraindít. Maga az origin nem kell, hogy rendszergazdaként fusson csak a Cilent Service mert amennyire én láttam az végzi a telepítést. A DLC-t meg nem kell telepíteni csak letölteni, ha nem tudja letölteni akkor próbáljátok meg a következőt: 1 az Origin downlad cache mappának adjatok teljes hozzáférési jogot I/O majd ideiglenesen a ME3 DLC-s mappájának is és reménykedjetek, hogy menni fog.
Ezután már csak az marad, hogy megkértek valakit akinek megvan a dlc, hogy töltse fel a fájlokat és kézzel bemásoljátok a helyére. Ha meg beugat a játék, hogy nem tudja ellenőrizni a DLC-t szóltok az EA supportnak, hogy eredeti a játékotok csak másképp nem tudtátok megoldani és aktiválják nektek a DLC-t -
leviske
veterán
Most jut eszembe, hogy bolondembernek ugyanez volt a problémája áprilisban az előző DLC esetében. Egypárszor újraindította az origint és úgy végül sikerült. Bár, ha az újratelepítés nem oldotta meg, akkor gondolom ez se feltétlenül használna.
(#7361) baluka26: Mármint az originben?
-
Hajdi
senior tag
Szörnyű, ami itt megy!!!! És ezért ennyi pénzt elkérnek? Ez a második játék, amit megvettem, de azt hiszem többet egy ideig nem is fogok! Főleg, ha EA!
Kivételt képez a BF 4
-
leviske
veterán
Én is betudok lépni, pedig fent van a dlc.
-
leviske
veterán
válasz
baluka26 #7333 üzenetére
Nincs legjobb kaszt. Aki tehetséges, az bármelyik ellenség ellen tud menni az infi+sniper kombinációval úgy, hogy gyakorlatilag lealázza a mezőnyt, aki meg nem, annak igazából tökmindegy, úgyis folyton élesztésre szorul és messze az utolsó helyen zár.
Általánosan igaz egyébként, hogy reaper ellen jók a biotikus képességekkel megáldott kasztok, gethek ellen a tech képességek dominálnak, a cerberus pedig kevert (pl: phantomra sztázis, turretre sabotage).
-
baluka26
veterán
Bakker, nekem az angol nyelvet dobta el, és megjelentek megint a számok
-
Hajdi
senior tag
Ha valaki esetleg leírná a frissült exe verziószámát, azt megköszönném!
"Nálam is 9.-ét ír a win, és fent van a patch."
Hát, akkor végképp nem tudom mi lehet a probléma.
Mellesleg a support is tanácstalan, de mondta, hogy mások is jelezték eme problémát... -
Hajdi
senior tag
válasz
Eli_Stone #7328 üzenetére
Neked a DLC sem akart felmenni, míg nem frissült rendesen? Én tegnap este óta kínlódok vele. Már csináltam rendszergazdaként amit te is leírtál. Telepítés javítást... Mindig azt írja, hogy frissült, játékra kész, de a játék exe 9.-én módosult utoljára a Win szerint. Ha pedig a DLC letöltésre kattintok, akár játékon belül, akár az Originen belül, "Hiba történt kérésed feldolgozása során. Kérjük, próbálkozz újra később!" hibát kapok. Kezd bosszantó lenni
-
hiroki
tag
amit tapasztaltam: a vorcha soldier nagyon erős, az élete magas szinten nagyon gyorsan töltődik. Az ex-cerberus vanguard is elég jó karakter, a lasszója erős és látványos...fegyverek közül a krysae sniper rifle nagyon odab*szós, robbanó lövedéket köpköd
, nagyon pontos, falon átlőni azonban nem lehet vele...a reegar shotgun tulajdonképpen "villámszóró" és csak rövid távra jó....
-
pohár
félisten
ránéztem Originen a barátlistámra, 70%-a a játszó embereknek a ME3-et tolja
-
hiroki
tag
sikerült az összes új karakter kinyitni, meg fegyverek közül 2-t...
-
G4ga
őstag
válasz
JamesHun #7338 üzenetére
silverrel kivegeztuk mindket mappot!
a csomagos moka mondjuk reaper ellen eleg meredek kanyar lesz...
mikor a banshee ugral mogotted te meg vanszorogsz a csomaggal!szerk: alapvetoen nem rosszak a mapok, de nekem nem tetszenek. jobban szeretem a nyilt teruleteket mind a beltert... ezek pedig mind belteri mapok!
-
hiroki
tag
én most szedem... van 3 milla(!!!!!) kreditem
, remélem nem szívok vele és dob valami értelmeset....
-
G4ga
őstag
nem salari palya...
az uj modot viszont 3bol 2x bedobta. ugyhogy szamitani lehet ra hogy mostanaban sokxor dobja majd!500K bol elsö kanyarra:
- 4x Geth Inf
nagyon kellet.
- 1x Asari Justi
- az uj sniper
- az uj shooti 2 szintigCsak spectre packot vettem.
a egyenlore ennyi packot vettunk! -
baluka26
veterán
Multiban melyik kaszt a legjobb?
Soldier vagyok, és hát nem dominálom a harcteret nagyon, mondjuk a fegyverek sem pengék
-
G4ga
őstag
Lent van...
elsö proba most jön az uj palyan.1milla Credittel készültem... kivéncsi vagyok mit kapok majd!
letoljuk a kört és jelentkezem -
baluka26
veterán
Nekem már mindjárt fent is van, holnap reggel ki is próbálom a vorchat
-
JamesHun
addikt
TÖLTHETŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
JamesHun #7327 üzenetére
Wáááá megoldottam megnéztem miket futtat az Origin amikor telepíteni próbál. Minden telepítés előtt elindította a OriginClientService.exe-t és annak kellett az admin jog így kigyilkoltam minden Origin folyamatot és már előre elindítottam manuálisan admin joggal a OriginClientService.exe-t és csodák csodájára sikerült neki telepítenie.
@FehérHolló: Igazad van.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
FehérHolló #7323 üzenetére
Miért is? Semmi rosszat nem tettem, még a pénzemet is odaadtam ennek a köcsög brigádnak nem is egyszer inkább meg sem számolom hány EA játékom van mert rögtön rosszul leszek mennyit költöttem játékra
@JamesHun Már megvolt
és még mindig ugyan az a hiba van.
-
Eli_Stone
aktív tag
Na senki másnak nem dob hibát ez a tetves Origin? Csak én vagyok ilyen szerencsés, hogy egy tetves Patch-et se tudok installálni?
-
JamesHun
addikt
The Rebellion is on its way, but in the meantime, take a look at some new details for the Mass Effect 3 DLC on the BioWare blog! http://bit.ly/Kqjmrm
Don't forget that the Mass Effect 2 Facebook page is shutting down soon! For updates on all things Mass Effect, "Like" the official Mass Effect page at www.facebook.com/masseffect.
-
JamesHun
addikt
origin ME 3 frissült, már csak DLC kéne
release notes valahogy elérhető originbe és a origines játékokba?
mert érdekelne egy mi frissült és mit frissítettek -
Eli_Stone
aktív tag
válasz
leviske #7317 üzenetére
Zseniális ez az Origin. Letölti a frissítést majd közli, hogy rendszergazdaként kell bejelentkeznem
Én mindig rendszergazda vagyok
sőt rendszergazdaként futtattam az Origint mégis beugat. Ha jól emlékszem pont a múlt héten jött ki a frissítés az originhez is. Hát nem sikerült valami jól
-
leviske
veterán
1.03 patch kint. Már csak a DLC van hátra.
-
leviske
veterán
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
baluka26 #7311 üzenetére
Nálam a MassEffect.exe az v.1.02 a config exe az 1.03 és a clean.exe meg 3.01 gondolom akkor az a 27MB nem a Patch volt mert akkor elvileg a masseffect.exe is v.1.03 kéne legyen. Na majd meglátjuk elvileg a Patch is ma jelent/jelenik meg mint a Rebellion DLC de ahogy nézem a BSN-en még sehol nem jelent meg annak ellenére, hogy már meg kellett volna neki.
-
Eli_Stone
aktív tag
Elvileg az 1.03-as Patch is mostanában jön vagy jött ki. Én hajnalban rányomtam az Origin-ben a frissítésre és letöltött kb 27Mb-ot de nem tudom, hogy az már a 1.03-as Patch volt e vagy valami más. Lehet azt látni valahol, hogy mi a verziószáma a játéknak?
-
leviske
veterán
Rebellion Pack trailer
A felírat asszem spanyol vagy francia, a lényeget meg már láttuk, de a zene nagyon bejön. -
Eli_Stone
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #7303 üzenetére
Ezt pont pár napja láttam én is. Amúgy Miranda segge már a ME2 óta téma, de tényleg nem értem mit gondoltak a BW-nél amikor ezt a segget lemodellezték mert minden más női karakternek megcsinálták rendesen. Sokan feltették már a kérdést, hogy vajon mit gondol Yvonne Strahovski de ő még eddig sosem kommentálta
Hmm ez nekem eddig fel sem tűnt de tényleg, az új ex cerberus karakter mintha a vasember 2-ből a gonosz lenne [link]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
"Egyszerűen fantasztikusan leanimálták" - ez így van, különösen ha a seggéről van szó
[link - Miranda's giant ass]
Amúgy a végéig jó a játék, és hozza a hangulatot. Nekem 31 óra volt a befejezése, max annyival húztam el, hogy szkenneltem bolygókat.
-
leviske
veterán
Ha már románc: azt kissé sajnálom, hogy annál a karimnál, akit az első részben nem hoztam össze senkivel (Kaident mentettem meg, Liaraval csak baráti viszony, stb) és a második részben is csak Samara felé közeledett, semmi következménye nem volt a Samara-s szálnak, pedig örültem volna egy-két plusz megjegyzésnek, hamár közelebb kerültek egymáshoz az átlagnál. És hogy végképp odavágják a kedvem, Kaidan meg bepróbálkozott és miután elutasítottam, a továbbiakban is máshogy beszélt mint a nem szingli Shepek esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest