Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Értem én, sajnos a pénz az úr.
Nem szidok én senkit sem. 
Pusztán arra célzok, hogy ha már annyira hangsúlyozzák ezek a játékkiadók a használt játék meg warez elleni hadjáratuk fontosságát, és képesek is érte mindenféle hülyeségbe rengeteg pénzt befektetni (Amivel legtöbbször megint csak a becsületes vásárlókat szívatják meg, lásd Ubisoft DRM), akkor ennyi erővel inkább a DLC-ket adhatnák ingyen, így legalább tényleg lenne kézzelfogható oka annak, hogy az embernek megérje új játékot vennie.
De most már tényleg abbahagyom. Ez van, sajnos amíg akadnak olyanok, akiknél a pénz nem számít, addig ez nem is fog változni.
(Szerintem ha hegyekben állna a pénz a bankszámlámon, én is megvenném, mert miért is ne?)
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Asus VivoBook W11 Laptop
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem szidok én senkit sem. 
(Szerintem ha hegyekben állna a pénz a bankszámlámon, én is megvenném, mert miért is ne?)