-
PROHARDVER!
Mass Effect 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Értem én, sajnos a pénz az úr.
Nem szidok én senkit sem. 
Pusztán arra célzok, hogy ha már annyira hangsúlyozzák ezek a játékkiadók a használt játék meg warez elleni hadjáratuk fontosságát, és képesek is érte mindenféle hülyeségbe rengeteg pénzt befektetni (Amivel legtöbbször megint csak a becsületes vásárlókat szívatják meg, lásd Ubisoft DRM), akkor ennyi erővel inkább a DLC-ket adhatnák ingyen, így legalább tényleg lenne kézzelfogható oka annak, hogy az embernek megérje új játékot vennie.
De most már tényleg abbahagyom. Ez van, sajnos amíg akadnak olyanok, akiknél a pénz nem számít, addig ez nem is fog változni.
(Szerintem ha hegyekben állna a pénz a bankszámlámon, én is megvenném, mert miért is ne?)
Új hozzászólás Aktív témák
Mass Effect 2
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Renault, Dacia topik
- Dell notebook topic
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Hivatalos: ekkor mutatkozik be a vivo X300 Ultra, és így néz ki hátulról
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- Acer Nitro XV272UW2bmiiprx 2K / IPS / 240hz (081)
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Acer Nitro KG272UG 2K / IPS / 120hz (080)
- XPS 9640 16" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem szidok én senkit sem. 
(Szerintem ha hegyekben állna a pénz a bankszámlámon, én is megvenném, mert miért is ne?)