Hirdetés
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Való igaz, hogy idén nem sok olyan játék jelent meg, ami megérné az árát (Lásd: Turok), de a Mass Effect mindenképpen kivétel. Egyrészt marha jó játék, másrészt olcsóbb is, mint a hasonló kategóriás játékok, harmadrészt magyar felirattal jelenik meg.

Sokan mondják nekem is, hogy azért szedik le a torrent-ről a játékot a megjelenéskor, hogy kipróbálják, és ha úgy látják, hogy jó a játék, akkor megveszik.
Való igaz, mostanában egyre kevesebb játékból adnak ki a megjelenés előtt demót, és nem szívesen fizetsz valamiért, amit nem tudsz, hogy milyen. De ez nem mentség, csak kifogás. Ha sokallod a játék árát, akkor várd meg, amíg lemegy a Budget kategóriába, és akkor vedd meg. Így is többet tettél, mint a semmi...
Például nekem már elő van rendelve a játék a CD Galaxis-ból. Végigvittem már az angol verziót egyszer, de ez csak jobban megerősített abban, hogy meg kell vennem a játékot.
MOD: Direkt nem válaszként írtam, nem szól senkinek, aki olvassa és úgy érzi, hogy neki mondtam, az se írjon vissza. Csak gondolkozzon el rajta...

Új hozzászólás Aktív témák

- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 845 G7 14" Ryzen 5 pro 4650U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Godox X3N kioldó (NIKON)
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest