- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
RyanGiggs
őstag
Nekem is fura a mai világban, de hát látod.
Én már 1x éve használok ssd-t játékra.
96 GB-ossal kezdtem, aztán 256, jelenleg egy 1 TB figyel a winyó mellett.
Ez a 960-as Samu is már több éve megvan, és bőven elég mindenre. Ennél nagyobb már felesleges. Igen sok játék, Windows van rápakolva és még így is akad 3-400 GB hely. -
Dr. Akula
félisten
válasz Armagedown #17 üzenetére
Két dolgot tudsz csinálni a kész programmal. Vagy megírod jobbra, vagy megveszed hozzá a szükséges hardvert. Szóval marad a hardver megvétele.
-
Armagedown
őstag
válasz Dr. Akula #16 üzenetére
Megkönnyíti ez a DirectStorage API a hasonló bloatware játékok programozását.
Legalább szép volna, ha már optimalizált nem.
Valahol a Far Cry 3, 4 környékén van grafikailag, azok pedig nem tegnap készültek.“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Dr. Akula
félisten
válasz Armagedown #15 üzenetére
Hááát... Ez a DirectStorage pont arról szól, hogy most majd aztán fog töltögetni háttértárról ezerrel. Most majd nem 150 giga lesz a játék, hanem csak a demója lesz annyi.
-
kurta9999
tag
Tele van minden slot a gépben, még a másik M2 foglalatba is egy PCI-E 4x átalakító van, amiben végül egy PCI-E to SATA 6x kártya van telepítve. Majd talán a jövőben ezt a problémát orvoslom, 10700K-ról nem látom értelmét jelenleg komplett platformot cserélni (sőt, talán még jó ideig).
Nem vagyok nagy játékos egyébként, egy 970 Pro SSD a fő, ilyen 70 80GB-os játékokra azért szoktam tudni helyet csinálni.
-
Dr. Akula
félisten
Vinyó a 21. században már csak tárolásra kell. Ki az aki erről próbálna meg játékot futtatni? Főleg a legújabbakat?
-
L.Edit
tag
Valahogy ez a hír fizikai fájdalmat okozott.
Nem-e lehetne-e végre beleírni a min. rendszerkövetelménybe: 150GB free space on SSD, biztos hogy a népharag gyújtaná fel a stúdiót aki elsőnek megteszi.. esetleg szomorúan nyomkodná az a 10000 ember a buy gombot, aki az elmúlt 15 évben kivárt?
[ Szerkesztve ]
Csíramentes, mosott-szárított belsőség eladó.
-
Komplikato
veterán
Amíg a random írás-olvasás nem gyorsul a SATA ssd-hez képest, hiába PCIE4. 0, 5.0 az NVMe, addig van értelme?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
tibaimp
nagyúr
Ezt a technológiát használja már látványosan valami, vagy majd az UE5-el írt, később megjelenő, játékok fognak igazán profitálni belőle?
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- EVGA Nvidia GTX 1080 Ti FTW3 ICX 11Gb
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest