- Milyen monitort vegyek?
- Autós kamerák
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- ASUS notebook topic
- OLED monitor topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RyanGiggs
őstag
Nekem is fura a mai világban, de hát látod.
Én már 1x éve használok ssd-t játékra.
96 GB-ossal kezdtem, aztán 256, jelenleg egy 1 TB figyel a winyó mellett.
Ez a 960-as Samu is már több éve megvan, és bőven elég mindenre. Ennél nagyobb már felesleges. Igen sok játék, Windows van rápakolva és még így is akad 3-400 GB hely. -
Dr. Akula
félisten
válasz
Armagedown
üzenetére
Két dolgot tudsz csinálni a kész programmal. Vagy megírod jobbra, vagy megveszed hozzá a szükséges hardvert. Szóval marad a hardver megvétele.

-
Dr. Akula
félisten
válasz
Armagedown
üzenetére
Hááát... Ez a DirectStorage pont arról szól, hogy most majd aztán fog töltögetni háttértárról ezerrel. Most majd nem 150 giga lesz a játék, hanem csak a demója lesz annyi.

-
kurta9999
tag
Tele van minden slot a gépben, még a másik M2 foglalatba is egy PCI-E 4x átalakító van, amiben végül egy PCI-E to SATA 6x kártya van telepítve. Majd talán a jövőben ezt a problémát orvoslom, 10700K-ról nem látom értelmét jelenleg komplett platformot cserélni (sőt, talán még jó ideig).
Nem vagyok nagy játékos egyébként, egy 970 Pro SSD a fő, ilyen 70 80GB-os játékokra azért szoktam tudni helyet csinálni.
-
Dr. Akula
félisten
Vinyó a 21. században már csak tárolásra kell. Ki az aki erről próbálna meg játékot futtatni? Főleg a legújabbakat?
-
L.Edit
tag
Valahogy ez a hír fizikai fájdalmat okozott.
Nem-e lehetne-e végre beleírni a min. rendszerkövetelménybe: 150GB free space on SSD, biztos hogy a népharag gyújtaná fel a stúdiót aki elsőnek megteszi.. esetleg szomorúan nyomkodná az a 10000 ember a buy gombot, aki az elmúlt 15 évben kivárt?
-
Komplikato
veterán
Amíg a random írás-olvasás nem gyorsul a SATA ssd-hez képest, hiába PCIE4. 0, 5.0 az NVMe, addig van értelme?
-
tibaimp
nagyúr
Ezt a technológiát használja már látványosan valami, vagy majd az UE5-el írt, később megjelenő, játékok fognak igazán profitálni belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- World of Tanks - MMO
- World of Warships
- Xbox Series X|S
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Gainward GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! Beszámítok!!!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 V2 OC LHR videókártya eladó
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- PowerColor Red Devil RX 6900 XT Ultimate (XTXH chip) - Full dobozos, gyári kártyatámasszal
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs