Új hozzászólás Aktív témák
-
RyanGiggs
őstag
Nekem is fura a mai világban, de hát látod.
Én már 1x éve használok ssd-t játékra.
96 GB-ossal kezdtem, aztán 256, jelenleg egy 1 TB figyel a winyó mellett.
Ez a 960-as Samu is már több éve megvan, és bőven elég mindenre. Ennél nagyobb már felesleges. Igen sok játék, Windows van rápakolva és még így is akad 3-400 GB hely. -
Dr. Akula
félisten
válasz
Armagedown #17 üzenetére
Két dolgot tudsz csinálni a kész programmal. Vagy megírod jobbra, vagy megveszed hozzá a szükséges hardvert. Szóval marad a hardver megvétele.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Armagedown #15 üzenetére
Hááát... Ez a DirectStorage pont arról szól, hogy most majd aztán fog töltögetni háttértárról ezerrel. Most majd nem 150 giga lesz a játék, hanem csak a demója lesz annyi.
-
kurta9999
tag
Tele van minden slot a gépben, még a másik M2 foglalatba is egy PCI-E 4x átalakító van, amiben végül egy PCI-E to SATA 6x kártya van telepítve. Majd talán a jövőben ezt a problémát orvoslom, 10700K-ról nem látom értelmét jelenleg komplett platformot cserélni (sőt, talán még jó ideig).
Nem vagyok nagy játékos egyébként, egy 970 Pro SSD a fő, ilyen 70 80GB-os játékokra azért szoktam tudni helyet csinálni.
-
Dr. Akula
félisten
Vinyó a 21. században már csak tárolásra kell. Ki az aki erről próbálna meg játékot futtatni? Főleg a legújabbakat?
-
L.Edit
tag
Valahogy ez a hír fizikai fájdalmat okozott.
Nem-e lehetne-e végre beleírni a min. rendszerkövetelménybe: 150GB free space on SSD, biztos hogy a népharag gyújtaná fel a stúdiót aki elsőnek megteszi.. esetleg szomorúan nyomkodná az a 10000 ember a buy gombot, aki az elmúlt 15 évben kivárt?
-
Komplikato
veterán
Amíg a random írás-olvasás nem gyorsul a SATA ssd-hez képest, hiába PCIE4. 0, 5.0 az NVMe, addig van értelme?
-
tibaimp
nagyúr
Ezt a technológiát használja már látványosan valami, vagy majd az UE5-el írt, később megjelenő, játékok fognak igazán profitálni belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új 1.2-es verzió fejlesztői kérésekre reagál.
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest