Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
jól értem, hogy a hiba megjelenése eléggé egybeesik a tisztítással? Ha így van, akkor mégis valamit szétkentél rajta, lehellettel jól ellenőrizhető. A többi lehetőség inkább bevonat károsodás/karc, mikrokarc... Én nem szeretem a csodacuccokat. Minél kevesebb alkotóelemből van a tisztítószer annál célzottabb és kevesebb a kockázata.
Mikor használtan vettem egy GH2-t annak az érzékelőjén tűhegynyi odakövült cuccokkal volt tele. Utánolvasgattam, ajánlották a kamerakft-t, de végül fogtam a fülpiszkálót, alkoholt és nekiestem. Szó szerint vakarni kellett, azt hittem ez nem is rajta, hanem benne lévő anyaghiány. De láss csudát lassan minden dzsuva eltűnt és lehelgetve is tökéletesnek lett. A vele készült kép is jó lett.
Kiváncs vagyok mi okozza a heliosod hibáját!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest