-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mega Bass
tag
válasz
szpeti40 #12239 üzenetére
Nekem M42-> EOS adaptereim vannak a Dandelionokat egy ukrán sráctól vettem. Ezeknél be lehet állítani a legnagyobb blende értéket, a gyutáv hosszát, illetve van lehetőség a fókusz visszajelzés finomhangolására is 1-17 érték között. Illetve van egy auto / manuál váltási lehetőség. Nekem a manuális jött be itt az élesség finomhangolása tökéletesen működik.
Vannak ócsó kínai chippes adapterek amiket szintén lehet programozni nekem is van, de nem sikerült túl öreg a masinám a kínaiak ezzel már nem foglalkoznak.
-
MrChris
nagyúr
válasz
szpeti40 #12239 üzenetére
4/3-os dandelion csippek mind programozhatóak voltak. Kissé körülményesen egy fn gombbal és a bajonett rögzítővel. Az infó mellett a stabi miatt lenne ez érdekes, ha stabis a váz. De a csippel se könnyű, gyakorolni kell melyik irányba mennyit kell még túltekerni.
[Btailor: nálam több MC-s is volt, egyik 1.1m, de végül egy 0.8m tartottam meg mert az egy hangyapöcsnyivel jobb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - AKCIÓ!
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Olcsóbb lett! Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Sony FE 24mm 1.4 GM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest