- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
válasz
#41133696 #666 üzenetére
Viszont akadt egy kis gondom.
Miután felfrissítette magát erre az új verzióra, állandóan azt jelzi a kis ikonja az óra mellett, hogy nincs aktív védelem. A programba belépve a Kártevők elleni védelem és a Rosszindulatú webhelyek védelme is le van tiltva, mindig át kell állítanom. De ekkor sem kapcsol be az állandó védelme. Sőt! Egy teljesen másik kulcs van Licensz részleteinél ha megnézem. Lifetime meg licenszelt, de tök másik kulcs. Ha beírom az én ID-met és Key-t akkor sem változik a helyzet.
Hüle legyek ha ezt értem.
Hiába állítom be utána mindig a Letiltva állásba vált át.Amikor beírom a saját ID-t és Key-t mindig másik azonosítók lesznek a fiókomban. Ez meg mitől lehet?
Vásárolt lifetime licenszem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest