Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
sziasztok,
actionscriptbe miért nem tudok az alt+vessző gombbal pontosvesszőt csinálni? mikor mindenhol máshol megy, és direkt néztem, a bill.-et sem állítöttam át. Ill. mivel lehet még pontosvesszőt csinálni, mert mindig ctrl+c, ctrl+v-zni nem olyan jó buli -
TrollBalint
addikt
Nem rég keztem el flashezni, jelenleg actionscripteket irogatok/irogatnék, szereztem is egy könyvet, ahol leirtak egy példát. A dolog lényege, hogy egy tömbben pár dolgot tárolok és ha leütök egy számot, akkor kiirja, az annyiadik elemét. Én úgyanúgy irtam meg, mintahogy a kkönyvbe van, de mégsem megy... mikor beütök egy számot, azt irja a flash hogy undefined
Pár leckével ezeleőtt is volt egy gondom, hogy nem csinálta meg amit leirtak a könyvbe, de aztán pár nap múlva beirtam úgyanazt és megcsinálta.
batman = new Array();
batman[0] = '' elso ember '';
batman[1] = '' második akármi '';
batman[2] = '' harmadik '';
batman[3] = '' negyedik '';
gomb_btn.onRelease = function() {
output1 = batman[input1];
};
ez lenne a program kód, a batmana tömb nevea output1 lenne ahol kiirom az adott elemet és input1 pedig, hogy mennyit ütöttem be.
A könyv a flash MX-hez van, én meg lfash 8-at használok, de ugye ez nem lehet gond?
Ha valaki tud segiteni, megtenné, hogy elmagyarázza, miért nem megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3466
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest