- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kushwavez
senior tag
válasz
general #36676 üzenetére
én nem hiszem, hogy USB problem. Akkor már el sem jutna a telepítőig, hanem megállna "Still waiting for root device" hibával.
Az, hogy az USB hirtelen fogja magát és restart után nem jelenik meg BIOS-ban az velem is előfordult, de sztem ha csak simán CTRL+DEL restartot csinálsz akkor, kövileg ott lesz, nem kell ki-be dugdosni.
Pls töltsd fel valahova, pl easyupload-ra az OC Efit hogy ránézhessek/ránézhessünk, ha a 2. restartnál akad el akkor lehet valami NVRAM hiba lesz, a 2. restartnál kezdi meg az NVRAM műveleteit az installer. Lehet van valami SSDT vagy OC setting amit át kell pöccinteni, hogy jó legyen.
A telepítés 3 restartból áll, és elég sokáig is tart szóval ahhoz türelem kell.
EDIT: Aha, benn van egy olyan SSDT az OC/ACPI mappában, hogy SSDT-PMC.aml? És ha igen, a config.plist-ben is benne van és az enabled az true?
SSDT-PMC: This SSDT brings back NVRAM support
Ma csináltam full 0-ról egy OC és Clover telepítőt hogy megnézzem validok-e a settingek amiket eddig használtam, OC-vel csak az installt bootoltam be, Cloverral viszont fel is telepítettem. 1 óra volt a telepítés, beért az asztalra. Valszeg az OC-val is felment volna, de most nem fogom mégegyszer újratenni, hogy megnézzem
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest