- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz
RaZroX #35001 üzenetére
Vannak itt felhasználók akik adobe termékeket használnak, esetleg pont premiere-t mac-en, úgy hogy előtte windowsban kínlódtak vele?
Tényleg igaz, hogy az adobe elsősorban a mac-re tervezi/optimalizálja a szoftvereit, és a windowsosok csak egy abból levezetett/átalakított, a lényeg hogy összecsapottabb, nem annyira letisztult programot kapnak?
Még sosem használtam mac-et, de napi szinten szívok az instabil premiere-el, és kíváncsi vagyok, hogy mac-en is hasonló lenne a helyzet, vagy tényleg csak az örö' és a bódottá, vár mindenkire aki átvált almára.A magyar szoftverekről
Azoknál még megértem akik tényleg nem tudnak angolul, és már lusták/idősebbek, hogy megtanuljanak, de mindenki másnak, alap kellene legyen hogy ha ismeri az angol nyelvet akkor úgy használja a szoftvereket.
Kiskoromban nagy nehezen sikerült szerezzek egy magyar win-t, de nem tudtam feltelepíteni egyedül, áthívtam a nagybátyámat hogy segítsen, és úgy leteremtett hogy ma is emlékszem rá. Azt mondta annyit mindenkinek illik tudni angolul, hogy elboldoguljon a windowsban, illetve ha hibakódot dob bármelyik program, sokkal valószínűbb hogy találsz rá megoldás ha angolul van. Felőlem mindenki úgy használja ahogy akarja, de 2020ban, szerintem nem nagy elvárás valakitől, hogy megértsen pár alap kifejezést amit a legtöbb népszerű program használ.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest