Hirdetés
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos tablet topic
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy kis helpre lenne szükségem.
Van egy notes-os nsf fájlom, amiből szeretném a leveleket UNIX mailbox formátumban kimenteni, hogy aztán Thunderbirdben tudjam tárolni.
Próbálkoztam a Transend Migrator progival, de az a gáz, hogy némely levelek szövegét nem konvertálja, csak a tárgy, név, dátum látszódik, nem tudom miért.
Olvastam, hogy úgy is megoldható ha felrakok egy domino szervert, IMAP-ra beállítom, majd bármely levelező kliensel csatlakozom hozzá és letöltöm a maileket.
Fel is raktam a szervert, de nem tudom, hogyan kellene beállítani az IMAP hozzáférést, plusz azt, hogy a meglévő nsf fájlt használja hozzá.
Egyszerüen nem találom a Domino Administratort, ahol elvileg ezt meg lehetne tenni.
8.0-ás trial verziókat szedtem le.
Tudnátok ebben segíteni?Hozzáteszem, hogy totál nem értek a Lotus-hoz, csak volt melóhelyemen ezt használták és van benne pár személyes mail, amik nem szeretném ha elvesznének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest