- SSD kibeszélő
- Autós töltők 2025: tényleg megvan a 200 W?
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- ASRock lapok általában
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Egy kis helpre lenne szükségem.
Van egy notes-os nsf fájlom, amiből szeretném a leveleket UNIX mailbox formátumban kimenteni, hogy aztán Thunderbirdben tudjam tárolni.
Próbálkoztam a Transend Migrator progival, de az a gáz, hogy némely levelek szövegét nem konvertálja, csak a tárgy, név, dátum látszódik, nem tudom miért.
Olvastam, hogy úgy is megoldható ha felrakok egy domino szervert, IMAP-ra beállítom, majd bármely levelező kliensel csatlakozom hozzá és letöltöm a maileket.
Fel is raktam a szervert, de nem tudom, hogyan kellene beállítani az IMAP hozzáférést, plusz azt, hogy a meglévő nsf fájlt használja hozzá.
Egyszerüen nem találom a Domino Administratort, ahol elvileg ezt meg lehetne tenni.
8.0-ás trial verziókat szedtem le.
Tudnátok ebben segíteni?Hozzáteszem, hogy totál nem értek a Lotus-hoz, csak volt melóhelyemen ezt használták és van benne pár személyes mail, amik nem szeretném ha elvesznének.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest