- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
TIT
veterán
válasz Dragon3000 #21 üzenetére
ja
Nesze neked német minőség,1x belenyúltam sajnos.
Összességében jobb volt a 2009-es Coolermaster 330-as 10-ért,nem volt ilyen gondom vele.[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz Dragon3000 #18 üzenetére
De az nem zárt.
-
veterán
Szintén Phanteks tulaj (Enthoo Pro). Összességében én elégedett vagyok vele.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
TIT
veterán
válasz Dragon3000 #15 üzenetére
Hát az a baj,hogy zárt ház,hangszigetelt,elmegy,de jobb a nyitott,bele voltam borulva sajna,most meg kiborulok tőle,már takarítani se akarom.
De legalább küldtek egy ablakot oldalra,aminek a pöcke letört. -
yanna
addikt
Rövid lábú birodalmi lépegető.
-
Dragon3000
veterán
Lehet nem szidták, de vicces, hogy In Win 303 ventilátor nélkül cpu esetében hasonló hőmérsékleteket produkált, míg vga terhelés esetében jobb volt vagy ugyanazt hozta, mint a base 600 a gyári ventilátorjaival szerelve és ezen eredmények mellé még a base 600 volt a hangosabb is. Valahogy rosszul ment ez a halkság...
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz Dragon3000 #13 üzenetére
A tesztekbe nem szidták nagyon,minőségi,sokkal mint a phanteks 400,de az a műanyag fülek gagyik és törnek mint az állat.
A teteje is gagyi műanyag,főleg ennyiért. -
TIT
veterán
válasz Dragon3000 #11 üzenetére
Silent base 600 is 30 volt,most meg 56 és egy rakat szar.
Nesze neked német minőség. -
Dragon3000
veterán
válasz HantekDSO #10 üzenetére
De azért vicces, hogy az 50e-res ház 65-80e-res ársávba került és ha kivesszük az 1db olcsót, akkor 75-80e-res kategória. Valahogy más termék kategóriák nem drágultak ilyen mértékben, úgy hogy semmi változás nem történt. A házak nagyon jók, de azért vicces ez a drágulás.
[ Szerkesztve ]
-
HantekDSO
junior tag
válasz Dragon3000 #9 üzenetére
Anno én is 55 ezerért vettem az 500-asokat - de merem állítani, megérte.
Régen az új autó kézikönyvében az volt, hogyan kell beállítani a szelephézagot. A maiban pedig az, hogy ne idd meg az akkumulátor savat.
-
Predatorr
őstag
Én NeoCube-ot használok, sajnos a VGA ebbe is csak riserrel fért be. Szerencsére ez nem akar elmenni innen sehova a hülye beosztás miatt, de csak ez volt teljesen átszellőztethető elfogadható áron. A házak is kb. olyanok már, mint a telefonok: direkt nem gyártanak mindenben jót.
Hová és hogyan lopakodik? Még lábai sincsenek."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
HantekDSO
junior tag
válasz Dragon3000 #4 üzenetére
Ha jól látom, most ~65 ezer - ennél sokkal olcsóbban nem kapsz minőségi házat sehol!
Régen az új autó kézikönyvében az volt, hogyan kell beállítani a szelephézagot. A maiban pedig az, hogy ne idd meg az akkumulátor savat.
-
HantekDSO
junior tag
Az árától függ majd - 40-45 ezer környékén szerintem a 400-as is jó választás lesz! (Az 500-asok szerelhetősége pedig egyszerűen egy álom...)
-
HantekDSO
junior tag
A megszokott Phanteks minőség. Három Eclipse G500A-t használok - soha mást!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest