Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SsPL711
őstag
válasz
Leigazoka
üzenetére
Ne keverjük a professzionális erősítők Watt számait a konzumer piacra szánt eszközök RMS Watt számaival,
Valamint azt se felejtsük el, hogy a gitárerősítők nem csak sub basszus tartományra szolgálnak, sőt arra nem feltétlenül.
A Z506 egy 5.1-es rendszer, a Z623 egy 2.1-es árban is magasabb kategória.
Én nem szoktam a basszust félig se tekerni, nemhogy 100%-ra.
Hiába a 2 utas szatelitek a T&V-ben, eleve nem lehetnek jó szinergiában egymással, ha tekergetni kell az erősítőn a magasat, max.-ra.
Nem egy hangfalat építettem már, többnyire 2 utasakat és mélyládákat.
A kétutasoknál soha nem kellett hangszínezővel játszani az erősítőn, passzív elemekkel, más néven szűrő tagokkal kellett összehangolni a 2 külön tartományban dolgozó hangszórót egymáshoz.A mély ládáknál pedig igen is kell a teljesítmény és a membrán felület, egy tranziens mély frekvencia pontos megszólaltatásához, komoly, nagy-teljesítményű erősítő szükséges, hogy a membránt megfelelő kitérésre ösztökélje a másodperc tört része alatt és a membrán felesleges rezgéseit kontrollálja.
Reflexnyílást nem eltakarni szokás, hanem az adott ládához hangolni.Ha már subwoofer, ajánlom a figyelmedbe a REL Acustics Ltd.-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest