Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Riasztó topik
- Házimozi belépő szinten
Aktív témák
-
jamez
senior tag
Bocs, csak most láttam a kérdésed.
Nekem korábban ACS48-m volt elöl hátul pedig erősítő+ hs280.
Féltem eladni őket és venni helyettük valami mást. De az 550 megérte az árát. A nagy Watt értékektől tartottam. Nyilván nem tud annyit, de 1-2 m-ről teljesen megfelelő.
Hangminőségre érzékeny vagyok, de semmi kifogásom sincs ellene. Bátran ajánlom mindenkinek.
Egyébként láttam listában az S750-nek az 5.1-es verzóját is. -
I. Richard
senior tag
Felettébb elgondolkodtató!
Nekem ott kezdett gyanús lenni a dolog, hogy ua. a szatelit a z560-ban ''53W-os'', a z2200-ban ''40W-os''.:D
Más kérdés, hogyha összeadod a valós számokat, akkor így is közel 160W-ra jön ki a teljesítmény!:)
THX: nem ez a három betű fogja eldönteni, hogy az adott szett milyen, és nem emiatt vásárol az okos ember hangfalat! És nem is a SONY, KLIPSCH stb. márkanevek alapján, hanem más emberek(esetleg hozzáértők) tapasztalatai, véleménye alapján!!!
Kicsit más: Ha ezek a hangfalszettek ilyen teljesítményűek valójában, akkor a 'házimazó' szettek sem sokkal jobbak!!!(tudjátok, amik állitólag 5*100w+150w sub, 100e forintért)!
Kezd kissé hasonlítani a dolog a ki-tud-nagyobbat-hazudni beszélgetésekre(mármint a telj. adatok feltüntetése)
Ja, a Creative 550-es hangfalhoz: ne mondjátok, hogy az a kis, 10dekás szatelit 75w-os! Inkább az is a logitech féle 15w-ot tükrözi!:) A Logitechnek legalább van súlya!!!:) -
Batman
őstag
Egy kicsit OFF-olok de ezért nem akarok új témát nyitni!
Szal ez az árkategória amiről beszéltek nem az en asztalom! :C
Én olyan 20 körüi összeget tudnék erre fordítani, nem kell nekem istenszuperkirályherkentyűberkentyű, csak azért szoljon rendesen és szép tisztan!
Most csak gyorsan körülnéztem és találtam ezt a logitech z-640
[L]http://www.depo.hu/?page_number=6&id=13758&lid=1&csid=52[/L]
Erről mi a véleményetek?
OFF -
ftpmuki
csendes tag
jamez!
Léci írd már le, hogy milyen a hangja, mert és is ilyet akarok venni (megaworks 550)! Állítólag nagyon brutál! Ha felrakod maxra akkor nem süketülsz meg? -
Pé
senior tag
Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves újságíró elvtársak!
Nem akartok mostanság egy új 5.1-es tesztet megjelentetni? Kb. 2 hónapja a multimédia rovat másról sem szól.
Sokunkat érdekelne. Én is éééppen most akarok .......;]
:D -
zoral_
tag
kulonben az 550 burst modban tudja az 5x70W + 150W-t, tehat nem RMS. sztem ez igaz a logitech z-560-ra is, csak ok ezt nem valjak be!
-
zoral_
tag
nah mai napon sikerult hozzajutnom egy Creative MW 550-hez... hat eleg faszan szol a cuccos az nem vitas. www.netsys.hu -n rendeltem tegnap brutto 60E-ert, és 1E-ert hazhozszallitottak masnap, (azaz ma). szal nem ertem hogy hogy adhatjak atlag 80-90ert mashol (pl Qwerty-ben br92 :)). En eredetileg Z-560-t akartam venni, de remelem h nem jartam rosszul ezzel ennyiert (z-560-t legolcsobban 65-ert lattam eddig br.)
-
jamez
senior tag
-
op9
aktív tag
Az itt szereplő linken lehet látni, hogy a Z-560-nak milyen hangszórói vannak:
[L]http://www.gamingin3d.com/reviews/z560/main1.shtml[/L]
53=15
188=100 -
Karex
senior tag
Hát, anno amikor vettem, még majdnem 100 pénz volt némi apró híján...
Egyébként 5cd-s, 2*200 watt, plusz szép színeset világít!:))
Viszont akin keresztül venném az új cuccot, az még egy darabig nem ér rá, úgyhogy egyelőre csak ''tapogatózom'' az árfolyama után.
Passz, kb. 60k-ért még eladható?
[Szerkesztve] -
Karex
senior tag
Piac mód ON
Ahhoz, hogy ezt a korrekt cuccot megvehessem, el kell adnom egy másikat...
Szal' szerintetek mennyit érhet egy 2 éves Panasonic sc ak-28 minihifi?
Piac mód OFF
[Szerkesztve] -
jamez
senior tag
Ha beígért 500 W helyett 250 lesz már az is elég, 1 m-ről hallgatva.
-
jamez
senior tag
Power Specifications:
500 Watts Total Burst Power
70 Watts (RMS) per surround satellite (x5)
150 Watts (RMS) subwoofer
Frequency response:
Satellites 150Hz-20kHz
Subwoofer 25Hz-150Hz
SNR 99dB
Bővebben a http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?prod=373 linken.
Láttam a hátsókhoz egész jó Jazz lábakat! 10 körül/pár. A Creative nem hozza ide Mo-ra a kiegészítőket.
[Szerkesztve] -
jamez
senior tag
Végül a Megaworks 550 mellett döntöttem. Hallottam a Genius 5.1-t is. Árához képest csúcs szerkó. Azért nem 4.1 mert kíváncsi vagyok hogyan pozíciónálhatók a gamék hangja. Eredetileg 6.1-t kerestem, de az európai piacra a creative nem szállítja csak a Inspire 6700-t az meg elég műanyag hangú volt.
Tényleg van valakinek tapasztalata, hogy a játékok, főként FPS-ek hogyan tudják elosztani a hangokat a dobozok között? pl: egy 7.1-es rendszerrel érzékelhető különbség a 4.1 -hez képest?
[Szerkesztve] -
|xero|
tag
Most nem azért de azt írtad csak játékra és zenére kell!
Akkor minek az 5.1? Anno 4,1 kellett játékokhoz és doszt elég is volt ... az 5. szatelit csaka beszédnek kell ami meg filmben fontos! Zenét meg úgyis L bassza!
Ha rám hallgatsz és van lé halásig akkor Logitech Z-560 iszonyú jó ksi rendszer! Ha mégis ragaszkodsz az 5.1-hez és szé pahngot akarsz jó pénzért akkor ajnálom saját Genius 5.1 Ht-m... van 1 éves tapasztalatom vele és hidd el jó vásár! És lehet javítnai sokat rajta ha kciseréled a két hátsó falat valmai izmosabbra! Úgy már tényleg nagyon brutál darab! :)
Üdv -
jamez
senior tag
Valaki lendítsen át a holtponton, hogy melyiket válasszam: z-680, z-5300, Creative Megaw. 550...? Az a bajom, hogy nem tudom őket meghallgatni sehol. Nem merek a gyengébbet megvenni, nehogy szidjam magam utána. Tudtok egy helyet ahol ezeket meg lehet hallgatni?
-
-
Ha nem ez lenne a házimozid, akkor őszintén javaslom, ne költs rá ennyit, mert 50 és 100 között nincs semmi, ami megérné az árát.
Ha még találsz, akkor érdemes lehet egy Logitech Z560-at beszerezni, amit esetleg már 60 körül megkapsz, vagy egy Genius SW5.1-et olyan 30 körül, de inkább az utóbbi az ára miatt. Konstrukcióra csak a Creative Gigaworks 7xx tetszik nekem, de azt meg nem hallottam még sajnos.
Tényleg ne költs rá túl sokat, mert ennyi pénzből rendes házimozit összeszedhetsz.
Vagy ha nem létfontosságú az 5.1, akkor megint csak jelezd, mert sztereó rendszerből már össze lehet szedni egész jót ennyi pénzből. -
Azért, mert egyrészt a THX-nek nincsenek specifikációi, tehát nincs mit megütni. Azon kívül, hogy szövegesen meg van fogalmazva, hogy ilyen-olyan feltételeknek kell megfelelni, teljesítményügyileg stb. nincs specifikálva rendesen.
Másrészt komolyan gondolod, hogy egy ilyen műanyaghalmaz a mozis profi cuccok élményét képes akár megközelíteni is? Csak nem.
Nem idegeskedem. :) -
h_zolII
csendes tag
Hát az 5300at nem ismerem, de az 560-ast igen (400watt, (((thx)))), és kb ugyanaz a súlyos hangzás. A creative cuccok is jók úgy hallottam de nem láttam közelről még. Haver mondja, hogy 50e különbség a 680 és az 5300 között nem véletlen, más a mélynyomója is, csak analóg input.
-
jamez
senior tag
-
jamez
senior tag
Melyik van neked a z-680-as? nekem van egy audigy 2-m. Arra szeretnék valami jobbat rákötni de 6.1-es szettet nem találtam, csak a Creative Inspire 6.1-et. De azt gyengének találom. Aztán néztem a Gigaworks s750-t, de ott meg sok a doboz és az ára is súlyos. végül is 5.1-nél maradok: de melyiket? z-680? vagy Megaworks 550 vagy z-5300? Annyival jobb a z-680 mint az ára magasabb a z-5300-nál?
-
h_zolII
csendes tag
Nekem van.
Kb 20 nmes szobában használom, de sokkal nagyobb tereket képes 'beszólni'.
Nagyon szép a hangja, zenehallgatásra is. amiket eddig hallgattam:
sok jazz, elektronikus tánczenék (trance stb), klasszikusok, filmek, és szvsz mindenhez jó. Én abit nf7-s alaplapi soundstorm optikai out-járól tolom. Nekem szerencsére nem kellett a teljes vételárat kifizetnem, de azért sokallom az árát!
Ha van ennyi pénzed, nem fogod megbánni! -
jamez
senior tag
A Creative Megaworks THX 550-öt hallotta már valaki? és a Logitech Z-5300-at?
Nem tudom érdemes-e megvenni a náluk drágább z-680-at... -
Re-Tech
aktív tag
Ha nem kell a dekóder, akkor vegyél 1 Z-5300-t fele annyiért(5.1). Bár ''csak'' 305 wattos, de ez is kapott 1 Thx plecsnit. Teszteken dícsérik.
-
Cos
senior tag
Szerintem mivel ezt a THX-et megkapta szerintem egy szűrőn és minőségi ellenőrzésen átasett ami nem biztos hogy egyszerű volt! Szivesen meghallgatnám, ezeket rajta! :)
[L]http://www.thx.com/trailers/index.html[/L] -
Ra3
őstag
egyik munkatársam most vett. isteníti. ennyi pénzért lehet is.
-
k_g
csendes tag
Tapasztalatokat kérek.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Beszámítás! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest