Aktív témák
-
lamathosz
csendes tag
Én a következő problémával küzdök:
Felteszem a setpoint drivert (legújabb 3.30) nem működnek az oldalsó gombok WoW alatt, csak a görgő le-föl és a bal jobb egérgombok a oldalra scrollolásra se lehet beállítani semmit és a görgő lenyomására se.
Uninstallálom akkor játékban a oldalra scrollolást kivéve minden megy, windowsban meg pont az nem. Hiába van kipipálva a enable game detection meg minden nem működik a saját driverével WoW alatt csak ha uninstallálom viszont igy buktam az oldalra scrollolást ami azért jól jönne excelben is.
Mivel nem ''gaming mouse'' így a driverben nemlehet kipipálni az advance game settingset és beállítani a játékokat mit az mx518nál.
Próbáltam régebbi driverrel is amit adtak hozzá 2.49a ugyanez a helyzet.
Segítsetek mi tévő legyek?!
Jelenleg uninstallált driverrel használom igy wow alatt megvannak a megszokott gombjaim
de jó lenne ha az oldalra scroll gombra is belehetne állítani valamit az még +2 gomb lenne és windowsban is szeretném használni de ha felteszem drivert a WoW sima 2 gombos görgős egérnek látja ezekszerint.
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Túra és kirándulás topic
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Horgász topik
- Milyen videókártyát?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Dell Inspiron 5559 /i5-6200U/8GB/240GB SSD/WIN10/Számlával/
- LG 32GS95UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest