Aktív témák
-
lamathosz
csendes tag
Én a következő problémával küzdök:
Felteszem a setpoint drivert (legújabb 3.30) nem működnek az oldalsó gombok WoW alatt, csak a görgő le-föl és a bal jobb egérgombok a oldalra scrollolásra se lehet beállítani semmit és a görgő lenyomására se.
Uninstallálom akkor játékban a oldalra scrollolást kivéve minden megy, windowsban meg pont az nem. Hiába van kipipálva a enable game detection meg minden nem működik a saját driverével WoW alatt csak ha uninstallálom viszont igy buktam az oldalra scrollolást ami azért jól jönne excelben is.
Mivel nem ''gaming mouse'' így a driverben nemlehet kipipálni az advance game settingset és beállítani a játékokat mit az mx518nál.
Próbáltam régebbi driverrel is amit adtak hozzá 2.49a ugyanez a helyzet.
Segítsetek mi tévő legyek?!
Jelenleg uninstallált driverrel használom igy wow alatt megvannak a megszokott gombjaim
de jó lenne ha az oldalra scroll gombra is belehetne állítani valamit az még +2 gomb lenne és windowsban is szeretném használni de ha felteszem drivert a WoW sima 2 gombos görgős egérnek látja ezekszerint.
Aktív témák
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- GIGABYTE RX 6800 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- Playstation 4 Pro 7216B 2db gyári kontroller
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku:100%
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest