Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bpen78

újonc

válasz Sotyks94 #51 üzenetére

Sziasztok,

Gondoltam leírom az én tapasztalataimat, hiszen a ti leírásaitoknak köszönhetően rendeltem be magamnak egy fejhallgatót. :)

Egy refurbished G930-at rendeltem az eBay-en a BigDeals nevű amcsi cégtől (szállítással együtt 18000 ft volt).
    Törötten érkezett; nem csoda, hiszen csak egy sima pufi borítékban küldték el... 2 elem tört el, szerencsétlen módon az ellenkező oldalakon. Az egyik villa alakú tartó, ami a hangszóró részt tartja és az egyik tartó ami ezt a fejhallgató részhez kapcsolja (amit te is posztoltál).

A füles 100%-osan működőképes volt (benne volt a csomagban az USB "kábeldob" és a reciever is).
    Megreklamáltam pár fényképpel az eladónál. Visszafizették a teljes összeget..
    Az eBay-en rendeltem hozzá kb 7000 forintért alkatrészt (annyi a különbség, hogy nem G930 van az egyik alkatrészen hanem G430; plusz szerencsém volt, mert Németországon belül ingyen szállították, onnan pedig rokonok haza szintén ingyen :) ).

Most jött a barkács része, ugyanis el kellett vágni a vezetéket, hogy cserélni lehessen az alkatrészeket (sajnos mindkét oldalon). Az 5 vezetéket mindkét oldalon meg kellett forrasztani és zsugorcsövezni (az 1mm-0,5mm zsugorcső jó a vékony vezetékekre). Szerencsére rettentő hosszan ki lehet húzni a kábeleket aztán vissza is lehet gyömöszölni a fenti részbe, így nem volt olyan nagyon szívás a forrasztás.

..és működik! :)
    Ég és föld a korábbi headset-emhez képest! Csak ajánlani tudom.

További szép napokat!

Új hozzászólás Aktív témák