Hirdetés
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
cbalazs01
üzenetére
1: nem a legjobb a hangzása, és ebben az árkategóriában ha csak a hangzás érdekel akkor van sokkal jobb is, de a gamer kategóriában teljesen korrekt, pláne ha finomhangolod.
2: 3 év alatt egyszer sem volt olyan hogy 100%-ra raktam volna és nem lett volna elég.
3: Elvileg javítottak valamit az első pár kiadás után. Hogy mennyire lett jó azt nem tudom. A régi kiadásban tényleg könnyen tört az a csavaros rész.
4: Teljesen jó, ha csak nem zenei albumot akarsz vele felvenni akkor soha nem lesz gond vele.
problémák amikkel számolni kell:
-A műbőr fülespárna gyorsan kopik (1-2 év), de lehet venni olcsón cserét.
-mikrofon, alja, és a füles feletti rész könnyen törik. (utóbbit lehet javították)
-hangja árához képest nem túl jó, de gaming kategóriában teljesen korrekt.
-legfontosabb: elég sokaknál van vezeték nélküli kapcsolatbeli gond. Más wifi jel bezavarhat, mint ahogy az is ha nem a töltővel bedugva van használva. Nem mindenkinél jelentkezik, de azért nem annyira ritka.Nem tudom mennyiért láttad, de most már lehet megéri jobban a g933, vagy a g633, lévén azok kb mindenben jobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- 256Gb és 512Gb nvme SSD pack eladó
- AMD BLACK - Ryzen 7 7800X3D - RX 9060 XT
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Apple MacBook Air Early 2020 i3 / 8GB RAM / 256GB SSD Hibátlan állapot
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS!
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4303
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest