Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Sofabaton (logitech harmony alternatíva)
- Fujifilm X
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
Új hozzászólás Aktív témák
-
xjj
csendes tag
Jól elvagyok itt egyedül, de talán segítek valakinek ezzel - ha már én nem kapok ötletet.

Google hangoutsben slideshow-ként működik a kamera, Skype alatt normálisan - csak rossz a kép. Gondoltam, megnézem megint a Logitech Capture-t, hátha... mire autoupdate-elte magát, és megtalálta a kamerát. Elkezdtem váltogatni a felbontások között - 360p-ben rendesen működik, annál feljebb pedig slideshow.
Lássuk, mit mond a hardverigényekre a Logitech!
“For 720p video calling we recommend at least a 1Mbps upload and download internet connection, and a 2 Mbps connection for 1080p video calling. We recommend a 2.4 GHz Intel Core 2 Duo or higher with 2 GB of RAM. (For specific requirements please check your preferred video calling client’s homepage, as requirements can vary.)”
Quad Core 3,5 GHz-es procim van, 8 giga rammal, köszönöm. A netkapcsolatom a speedtest.net szerint perpill 93 Mbps.
Ezek után miért szaggat a kép 720p-ben és 1080p-ben?

Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest