Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
psion2101
tag
Sziasztok!Van egy Megane 2 kombim 2008 ból.Imádom az autót,de a legnagyobb bajom vele,hogy nem müködik a légkondi.Milyen úton induljak el,hogy kinyomozzam a hibát?
Töltessem fel gázzal elöször és lesz ami lesz.Már 7 éve velem van és már igy vettem az autót -
psion2101
tag
Sziasztok!
Az autó ajtójának alsó részén van pár rozsda pötty.Mit lehet kezdeni vele?
[kép] -
psion2101
tag
Sziasztok!
Van egy Renault Megane 2 kombim.Amiben teljesen megadta magát a tető kárpit.Milyen megoldások vannak ennek orvosolására?
Javítsatok ki ha tévedek,de én úgy gondolom ilyenkor a régit kiszedem és kuka,majd valami kárpitossal újat ragasztatok fel? -
psion2101
tag
Sziasztok!Az lenne a kérdésem,hogy van nekem egy projekt autóm amit folyamatosan kivonattam forgalomból ideiglenesen.Aztán sajnos véglegesen kivonták,mert volt egy alkalom,hogy elfelejtettem kivonatni.Az lenne a kérdés,hogy hogyan tudom vissza szerezni a papirjait.Ha esetleg igy ahogy most van darabokban akkor,hogy tudom eladni,hogy majd az új tulaj újra forgalomba helyezhesse?
-
psion2101
tag
válasz
molnarpeter #201461 üzenetére
Sajnos nagyon ritka,az a baj,hogy körbe az összetétel eléggé szét van rohadva.Hát ha lenne olyan.mester aki megjavitja ezt is az se lenne rossz
-
psion2101
tag
Sziasztok!Lenne egy olyan kérdésem,hogy tudtok ajánlani egy olyan szakembert aki benzintank gyártással foglalkozik?Van egy régi mazdám,újjá épités van tervben és eléggé szét van rohadva a tank.
-
psion2101
tag
válasz
molnarpeter #190602 üzenetére
Megnézem köszi
-
psion2101
tag
Autodocról mi a véleményetek?Megéri onnan rendelgetni?
-
psion2101
tag
válasz
molnarpeter #170538 üzenetére
Sajnos bontottan nincs hozzá,mert ez eléggé ritka kiadás.Mi ez az oldtimer perfekt dolog?
-
psion2101
tag
Sziasztok!Olyan szakit keresnék aki fel tudna újitani egy 90-es Mazda benzintankját.Vagy esetleg olyan nincs aki gyárt újat a régi alapján?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest