- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- Megnyitotta kapuit a hardvercsárda
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Hisense LCD és LED TV-k
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Mini-ITX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ΞΔGLΞ #140160 üzenetére
Oh istenem az első bekezdésed... Megkönnyeztem. Hányszor futott át az agyamon, hogy amikor pickup/terepjáróval megyek és ilyet látok, akkor finoman betolom a körforgalomba... Pedig én Pesten élek, nem is vidéken - bár ott sem értem meg, hogy miért a zöld jelzés után 2 másodperccel kezdi el keresni a sebváltóval az egyest..
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
törölt tag
válasz
ΞΔGLΞ #140160 üzenetére
Ez a pirosnál vonszolva indul meg a sor kb. mindenhol így van. Én ha elől vagyok akkor kilövök, mint a rakéta, már ahogy az autóm képes rá. Persze azért körbenézek különben fellökhetek bárkit, de nem akkor kell nekiállni mikor zöld lesz hanem élni kell a forgalommal és folyamatosan figyelni hogyan mozog és akkor kiszámítható előre nagyjából. Szerintem ez megy nehezen sokaknak. Nekem is nehezen ment főleg az elején, most sem tökéletes még.
Ha már harmadik, negyedik helyen állok akkor lehetetlen megindulni. Persze ezt egy Keszthely méretű város elviseli röhögve, de Pécs meg Budapest már hatalmas dugókat generál ezzel. Az autósor a lámpánál egy lánc, és a leglassabb autós fogja meghatározni az egész sor sebességét.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Dezl LGV710 Teherautós Nagvigáció Eladó!
- Siemens EQ.6 Plus s700 automata kávéfőző
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon 5 pólusú dugó
- Új YIHUA 872D++ BGA SMD 2az1-ben hőlégfúvó állomás + Hakko forrasztó páka
- Kábeldob új hosszabbító 40m réz kábel villanyvezeték 4db konnektor elosztó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest