Hirdetés
- Bemutatkoztak az Arctic Liquid III Pro sorozatú kompakt AIO-i
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz
kenwood #79129 üzenetére
Kicsit pongyolán fogalmaztam, sry! A Phase 1 utáni ETH alatt értettem az ETH 2-öt az egyszerűbb beazonosíthatóság miatt. Ezután ugyebár attól függően, hogy mennyi ETH-t birtokolsz és mennyi az árfolyam, folyamatosan kapsz bizonyos összeget - mondjuk havi szinten.
Pl ezen kalkulátor szerint, ha 10 ETH-t veszek (jelen árfolyam mellett megadtam 33.000 USD-t) havi 137 USD nyereség jön ki. A kb 520 MH/s-t kaparó 3 éves bányám hoz heti 157 USD-t. Mivel napelemről megy, ez ténylegesen ennyi is. Tehát kevesebb, mint negyed annyi lesz az income. Ha Lend ETH-ra állítom a típust (akármit is jelentsen ez), akkor valamivel jobb lesz az eredmény.
"Az eth es az etc ket teljesen kulonbozo crypto,mas az arfolyamuk,mas a mennyiseguk,lehet valtani is koztuk."
Nyitván, de hogy jött ez ide?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / Újszerű állapotban / 100%-os akku / 12 hó jótállás
- NVidia Quadro K620 2GB DDR3 PCi-e videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest